Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  
Ár: 120 000 Ft
Kapcsolat Érdeklődni a : 06-30/941-4770 telefonon lehet
Készítette Irix (1)

Leírás

KIADÓ !
Pestszentimrén - Budapest 18. kerületének zöldövezeti részén, közvetlenül a Péterhalmi-erdő mellett a Krepuska Géza sétányon egy I. emeleti (a lépcsőházban 4 lakás van csak, emeletenként 2) 57 nm-es, 2 szobás, nagykonyhás, kamrás, erkélyes, kelet- nyugati fekvésű, panorámás, újonnan felújított (a szobák laminált parkettával, a konyha, kamra, fürdőszoba és a toalett járólappal burkolt), bútorozott lakás hosszútávra bérbeadó .A társasház közös, teljesen zárt kertje is rendelkezésre áll.
A közlekedés kiváló: a lakáshoz közeli buszmegállókból a 166, 166A,266, buszokkal pillanatok alatt a Ferihegyi vasútállomáson lehetünk, onnan pedig vonattal budapesti nyugati pályaudvar cca. 20 perc alatt elérhető, 182, 282E, buszokkal Kőbánya Kispest, a 254E jelzésű busszal pedig Népliget metróállomás cca. 20- 30 perc alatt megközelíthető. M5 és M0 autópálya is a közelben van.
Számos bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, sportolási és kirándulási lehetőség a közeli Halmi erdőbe. Az utcán a parkolás ingyenes.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Vevőt terheli
Szállítás típusa Posta vagy személyes

Régió

Budapest
1181 Budapest Krepuska Géza sétány, 1181

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 11755
Megjelenítve: 25
Hozzáadott 2017-08-12 18:06:48
Lejár: 2017-10-11 18:06:48

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

legfrisseb

Renault Clió I elcserélhető vagy eladó.Renault Clió I elcserélhető va ...
Használt autóSzabolcs-Szatmár_Bereg megye170 000 Ft
Betanított munkák nyelvtudás nélkülBetanított munkák nyelvtudás n ...
Külföldi álláshírdetésekBudapest

Látogatóink

Jelenleg 88 vendég és 0 felhasználó van jelen.