Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Diákigazolvány matrica eladó 2017/2018!

Hozzáadás a kedvencekhez
Ár: 25 000 Ft
Kapcsolat dmat17.18@freemail.hu
Készítette dmat17.18 (1)

Leírás

Középiskolás diákigazolvány matrica eladó 2017/2018 tanévre! A matrica eredeti, színváltó csikkal ellátott, nem lekapart, a kedves oktatómtól fogom megkapni október első 2 hetében valamikor, amikor az iskolába is megérkezik!Középiskolás, gimis, okj, estigimis igazolványokra ragasztható! Azért raktam fel előre, hogy amint megkapom azonnal át tudjam adni az új gazdájának :) Előre lehet jelentkezni aki szeretné! Az átvétel személyesen fog történni valahol budapesten, ezt még email formájában eggyeztetjük addig! Az ára 25EZER FT lesz, alku nincs, tavaly is megvette valaki, idén is elfog menni:) Érdeklődni: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Megosztják
Szállítás típusa Posta vagy személyes

Régió

Budapest

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 12361
Megjelenítve: 207
Hozzáadott 2017-09-21 15:41:56
Lejár: 2017-11-20 15:41:56

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

legfrisseb

állás keresés állás keresés
Szakképesítés nélküliHajdú-Bihar megye80 000 Ft
Pultos kolleganőt keresünkPultos kolleganőt keresünk
SzakmunkaPest megye

Látogatóink

Jelenleg 88 vendég és 0 felhasználó van jelen.