Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Takarítókat keresek Győrbe részmunkaidőbe

Hozzáadás a kedvencekhez
Kapcsolat Telefonon: +36/302700638
Készítette Carpet (1)

Leírás

Győrbe keresek mellékállásba napi takarításban jártas takarítókat azonnali kezdéssel közintézmény takarítására.

Munkaidő: H-Cs 16.30-19.00 P: 14-17 óra között.

Elvárások: Pontosság, precizitás, megbízhatóság, munkabírás, 1-2 éves szakmai tapasztala, erkölcsi tisztaság, leinformálhatóság, rugalmasság.

Előny: OKJ-s takarítói vagy tisztítástechnológiai végzettség.

A munkához képest kimagasló fizetés!

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Győr-Moson-Sopron
Győr, Több területén, 9021

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 12692
Megjelenítve: 16
Hozzáadott 2017-10-13 13:53:44
Lejár: 2017-12-12 13:53:43

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

legfrisseb

állás keresés állás keresés
Szakképesítés nélküliHajdú-Bihar megye80 000 Ft
Pultos kolleganőt keresünkPultos kolleganőt keresünk
SzakmunkaPest megye

Látogatóink

Jelenleg 67 vendég és 0 felhasználó van jelen.