Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

VIP és Kiemelt Rendezvények Biztosítása!

Hozzáadás a kedvencekhez
Ár: 1 Ft
Kapcsolat +36703976666
job.specialforce@gmail.com
atosz72@gmail.com
Készítette Freeman (1)

Leírás

KIEMELT BÉREZÉS!!
VIP és kiemelt budapesti rendezvények biztosítására keresünk kollégákat egy összetartó exclusive csapat kialakításához. Várjuk azok jelentkezését, akik számára fontos a megjelenés és a kiemelt figyelem. Előny, de nem feltétel a személy és vagyonőri igazolvány. Elvárás legalább 1 idegen nyelv ismerete és fiatalos lendület. 18. életévüket betöltött diákok jelentkezését is várjuk. Jelentkezz most, hogy a csapatunk tagja lehess a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen a fényképes önéletrajz elküldésével VIP rendezvénybiztosítás megjelöléssel, és az alábbi telefonszámon: +36703976666

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Budapest
1114, 1114

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 11036
Megjelenítve: 14
Hozzáadott 2017-06-14 13:42:30
Lejár: 2017-08-13 13:42:29

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

legfrisseb

Takarítás, mosogatásTakarítás, mosogatás
Szakképesítés nélküliBudapest750.-/óra Ft
Vagyonőrőket keresünkVagyonőrőket keresünk
SzakmunkaBudapest800 Ft

Látogatóink

Jelenleg 93 vendég és 0 felhasználó van jelen.