Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Esküvői videofelvétel készítése

Hozzáadás a kedvencekhez
Ár: 30 000 Ft Az ár alkuképes!
Kapcsolat 06204260875
info@d-video.hu
www.d-video.hu
Készítette d-video studio (1)

Leírás

A legszebb pillanat, az örökké tartó pillanat!

A Nagy Napon is, már nem elképzelhetetlen, hanem valóság, mindez elérhető áron. Számos esemény megörökítésében lehetünk az ön partnere, ami Önnek fontos nekünk is az. Igyekszünk minden esetben a lehető legmagasabb minőség elkészítésére. Az esküvői videó inkább az esemény dokumentációjáról szól, ilyenkor nekünk az a feladatunk, hogy lehető legjobb módon rögzítsük az eseményeket, egy operatőrrel. A végeredmény egy klipesített 1-6 órányi, a megrendelt csomagtól függően, bővíttet verziót fog kézhez kapni + egy kb.: 5 perces összefoglaló videót, menü rendszerrel, fejezetekkel DVD lemezen. Ami azért nagyon praktikus mert pillantattak alatt a menü és a fejezeteknek köszönhetően villámgyorsan meg lehet találni amit szeretnétek. Természetesen, ha esetleg nincs DVD lejátszó otthon, akkor a biztosított külső adat hordozóra írjuk át, a videót. Minden DVD-t egyedileg elkészített borítóval díszített tokban, megnyomtatott DVD lemezen adunk át.

Az esküvői videofelvétel készítése mellett vállaljuk még az alábbi rendezvényekről a videofelvétel elkészítését:

keresztelők - születésnapok - házassági évforduló - ballagás - első áldozás - party - konferencia - üzleti tárgyalás - csapat építő rendezvény - falunapok - koncertek, kispályás footbal mérkőzés-kispályás kézilabda mérkőzés - fedett pályás sportrendezvények - fesztiválok stb.

Áraink:

-Esküvő 30.000-100.000 Ft+ÁFA
- Családi rendezvények 25.000 Ft+ÁFA
- Céges rendezvények 40.000 Ft+ÁFA
- Digitális meghívó 20.000 Ft+ÁFA
- Régi felvételek DVD-re archiválása 5.000 Ft/óra+ÁFA

Bővebb információért látogassa meg honlapunkat: www.d-video.hu

Keressen minket a Faceboo-on is.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Megosztják
Szállítás típusa Személyes

Régió

Komárom_Esztergom
Dorog, 2510

Videó

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 11076
Megjelenítve: 65
Hozzáadott 2017-06-19 02:17:47
Lejár: 2017-10-18 06:24:29

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

legfrisseb

Renault Clió I elcserélhető vagy eladó.Renault Clió I elcserélhető va ...
Használt autóSzabolcs-Szatmár_Bereg megye170 000 Ft
Betanított munkák nyelvtudás nélkülBetanított munkák nyelvtudás n ...
Külföldi álláshírdetésekBudapest

Látogatóink

Jelenleg 68 vendég és 0 felhasználó van jelen.