Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Mediarange BD-R 25GB 4x Thermal nyomtatható

Hozzáadás a kedvencekhez
Ár: 4 750 Ft
Kapcsolat Telefonszám: 06302328896
Készítette xxldvd.eu (20)

Leírás

Márka: Mediarange
Típus: BD-R Thermal nyomtatható, ezüst felületű Blu-Ray lemez
Kapacitás: 25GB
Maximális írási sebesség: 4x
Kiszerelés: 25 db / henger (cake)
Teljes felületén nyomtatható!

Egy 25 GB-os Blu-Ray lemezen mint amilyen ez a termék is, kb. 5,3-szer több információt tudunk tárolni mint egy DVD-n. A Mediarange BD-R lemezek maximálisan 4x írási sebességgel bírnak. A Mediarange BD-R lemezek teljes felületen nyomtathatók és 25 db-os műanyag hengerben érkeznek, amely megvédi a lemezeket az esetleges sérülésektől. A Mediarange BD-R Thermal Blu-Ray lemezek CSAK Thermal nyomtatóval nyomtathatóak, tintasugaras nyomtatóval nem!

Termékeink megvásárolhatók az xxldvd webáruházban. Kiváló minőségű márkás műszaki termékeinkre 1 év garanciát biztosítunk. Olcsón és gyorsan az egész ország területére kiszállítjuk a megrendelt termékeket. A szállítás futárszolgálat által történik. Igyekszünk a legjobb árakon értékesíteni a termékeinket, de sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a kiszolgálás minőségére, pontosságára és gyorsaságára. Célunk, hogy minél több elégedett és visszatérő vásárlónk legyen!

A Mediarange BD-R 25GB-os 4x Thermal, nyomtatható Blu-Ray lemez, megvásárolható az alábbi oldalon: https://www.xxldvd.eu/mediarange-bd-r-25gb-4x-thermal-nyomtathato-ezust-feluletu-blu-ray-lemez-cake-25.html

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Vevőt terheli
Szállítás típusa Posta

Régió

Budapest

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 11751
Megjelenítve: 24
Hozzáadott 2017-08-11 19:15:29
Lejár: 2017-10-10 19:15:29

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

legfrisseb

Renault Clió I elcserélhető vagy eladó.Renault Clió I elcserélhető va ...
Használt autóSzabolcs-Szatmár_Bereg megye170 000 Ft
Betanított munkák nyelvtudás nélkülBetanított munkák nyelvtudás n ...
Külföldi álláshírdetésekBudapest

Látogatóink

Jelenleg 86 vendég és 0 felhasználó van jelen.