Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Verbatim 32GB Micro sdhc Memóriakártya - Class 10

Hozzáadás a kedvencekhez
Ár: 5 034 Ft
Kapcsolat Telefonszám: 06302328896
Készítette xxldvd.eu (20)

Leírás

Típus: Verbatim 32GB Micro sdhc Memóriakártya - Class 10
Kapacitás: 32GB
Sebesség osztály: Class 10
Kiszerelés: 1db MicroSDHC + 1db adapter

A kiváló minőség egyet jelent a Verbatim névvel. Ezzel a VERBATIM MicroSDHC Class 10 kategóriájú, 32 GB-os kapacitással rendelkező memóriakártyával még több képet, videót vagy hanganyagot tárolhatunk az eszközeinken. Ez a termék a kamerák és digitális fényképezőképek memóriakapacitását hivatott megnövelni. A MicroSD kártyához tartozó adapter segítségével egy szabványos SD kártyát kapunk.

Rendelje meg a terméket az xxldvd.eu webáruházunkban. Minőségi termékek széles választéka várja az érdeklődőket. Webáruházunk több mint 10 éve üzemel, így 100%-ig megbízhat termékeinkben és szolgáltatásainkban. Egész Magyarország területére gyorsan tudunk szállítani, futárszolgálat által. Webáruházunkat úgy építettük ki, hogy önnek a lehető legegyszerűbb dolga legyen. Miután kitöltötte a kért adatokat csak egy kattintás és rendelését már le is adta.

A Verbatim 32GB Micro sdhc Memóriakártya megvásárolható az alább oldalon: https://www.xxldvd.eu/verbatim-32gb-micro-sdhc-memoriakartya-class-10-adapter.html

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Vevőt terheli
Szállítás típusa Posta

Régió

Budapest

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 11749
Megjelenítve: 23
Hozzáadott 2017-08-11 18:38:17
Lejár: 2017-10-10 18:38:16

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

legfrisseb

Renault Clió I elcserélhető vagy eladó.Renault Clió I elcserélhető va ...
Használt autóSzabolcs-Szatmár_Bereg megye170 000 Ft
Betanított munkák nyelvtudás nélkülBetanított munkák nyelvtudás n ...
Külföldi álláshírdetésekBudapest

Látogatóink

Jelenleg 81 vendég és 0 felhasználó van jelen.