Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Az ingyen-hiedetések  apróhirdetési portál szabályzata
A hirdetés feladás előtt olvassa el!!


A hirdetést ingyen tudja feladni , előtte egy felhasználói fiókot kell létrehoznia és utána tudja módosítani,feladni,.
A szabályzatnak megfelelően feladott apróhirdetés hétköznap 24 órán belül megjelenik.
A www. ingyen-hirdetesek .hu apróhirdetési portál fenntartja magának a jogot a felhasználóval szemben szolgáltatásainak szüneteltetésére vagy megszüntetésére, változtatásra bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül.
A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli minden felelősség! A hirdetés feladója a hirdetés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a hirdetésben!

 Az oldalon kizárólag Magyar nyelven írt hirdetéseket jelenítünk meg.

 

 

Ezeket a hirdetéseket az oldal szerkesztőjének jogában áll felszólítás nélkül törölni!!!

 1. A hirdetés címében nem szerepelhet: Telefonszám,Végig nagy betűvel írt szó PL: ELADÓ HÁZ...stb.
 2. A hirdetés szövegében nem szerepelhet Csupa nagybetűvel írt szó illetve mondat.
 3.  Hirdetés duplikálás: Többször egymás után ugyan azt a hirdetést adja fel/ugyan azt a terméket vagy szolgáltatást csak más szöveggel hirdet meg/.

 

 

Az ingyen-hirdetések apróhirdetési portál nem vállal felelősséget 

 1. az oldalon elhelyezett hirdetés valóságtartalmáért.
 2. az oldal leállásából vagy változtatásából eredő esetleges károkért.

 

Az oldalon tilos feladni: /a hirdetés azonnali törléser/ 

–szerzői jogokat, személyhez fűződő jogokat, kegyeleti jogot, valamint személyes adatok  védelméhez való jogokat sértő hirdetéseket
erotikus tartalmú, zavart keltő hirdetéseket,
- pornográf, warez s törvénysértő hirdetéseket,

 


 

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

 •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
 • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
 • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
 • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

 • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
 • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
 • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
 • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

legfrisseb

állás keresés állás keresés
Szakképesítés nélküliHajdú-Bihar megye80 000 Ft
Pultos kolleganőt keresünkPultos kolleganőt keresünk
SzakmunkaPest megye

Látogatóink

Jelenleg 53 vendég és 0 felhasználó van jelen.