Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Irodai Álláslehetőség Esztergomban

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: - Ft
Kapcsolat a.falvai98@gmail.com
Készítette alexafalvai (1)

Leírás

Pénzügyi szolgáltatások és biztosítások közvetítésével foglalkozó egyéni vállalkozó keresi jövőbeli agilis kollégáit több irodai munkakör betöltésére.
Munkakörök:
- call centeres ügyintéző: ügyféltalálkozók egyeztetése telefonon, kapcsolattartás az ügyfelekkel
- személyi asszisztens: ügyféltalálkozók egyeztetése telefonon, kapcsolattartás az ügyfelekkel, állásinterjúk egyeztetése telefonon, állásinterjúk előkészítése és lebonyolítása, hirdetések kezelése, naptár kezelése, üzleti találkozók előkészítése, jelentések készítése
- tanácsadó: ügyféltalálkozók egyeztetése telefonon, ügyféltalálkozók lebonyolítása, pénzügyi, illetve kockázati térkép személyre szabott elkészítése és elemzése, egyéni pénzügyi megoldások készítése, kapcsolattartás az ügyfelekkel, adminisztrációs feladatok
Munkavégzés helye: Esztergom
Komoly, kiváló kommunikációs képességekkel rendelkező, céltudatos, dolgozni akaró pályázók jelentkezését várom.
Elvárás: Érettségi bizonyítvány
Jelentkezés: FÉNYKÉPES ÖNÉLETRAJZ MEGKÜLDÉSE A This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre!

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Komárom_Esztergom
Esztergom,Széchenyi tér, 2500

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 14805
Megjelenítve: 9
Hozzáadott 2018-03-13 10:03:00
Lejár: 2018-05-12 10:03:00

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 237 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Targoncas es betanitott munkas lehetoseg HollandiaTargoncas es betanitott munkas ...
Külföldi álláshírdetésekBudapest
Karosszeriaepito munkalehetoseg HollandiabanKarosszeriaepito munkalehetose ...
Külföldi álláshírdetésekBudapest
Karosszeriafesto munkakor HollandiabanKarosszeriafesto munkakor Holl ...
Külföldi álláshírdetésekBudapest