Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Kukarakodókat keresünk Győrbe!

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat OnTime Kft.
gyor@ontimegroup.hu
30/238-1982
Készítette GYHR (9)

Leírás

A Győri Hulladékgazdálkodási partnercégünk Győr környéki vagy az ország távolabbi pontjáról érkező, kukarakodókat keres!

A helyi és környékbeli munkavállalóknak 100%-s buszbérlet támogatás. A messzebbről jövőknek INGYENES SZÁLLÁS biztosítása.

A munkakör betöltéséhez 8 általános iskolai végzettség szükséges!

A munkavégzés 1 műszakban heti 40 órában történik.

Versenyképes fizetés, túlórázási lehetőség, bejárás támogatás, védőruha és védőoltás, Cafetéria a próbaidő alatt is kapható.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a munkalehetőség, küldd el hozzánk önéletrajzodat a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre vagy érdeklődj a 0630/238-1982 számon!

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Győr-Moson-Sopron
Győr, Czuczor Gergely utca 15., 9022

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 14255
Megjelenítve: 19
Hozzáadott 2018-02-08 12:21:32
Lejár: 2018-04-09 12:21:31

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 163 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

SzakácsSzakács
SzakmunkaBudapest200 000 Ft
Segédmunkásokat keresünkSegédmunkásokat keresünk
ÉpítőiparBudapest50 Ft