Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Lakott-területi

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat allas@varosgazda18.hu e-mail
Készítette Kirtim (11)

Leírás

Társaságunk Lakott-területi fakitermelő végzettséggel rendelkező munkatársat keres.

Feladatok:
• a fa kitermelése és a faanyag mozgatása,
• nevelővágásokban (tisztítás, gyérítés) a megmaradó fák növekedését akadályozó, illetve véghasználatban minden fa tőtől való elválasztása, döntése,
• a kidöntött fák gallyazása,
• a kívánt választékok szerinti méretre darabolása, kérgezése, majd a tárolást szolgáló máglyákba, illetve sarlangokba rakodása,
• gépek, berendezések üzemeltetése, karbantartása,
• a biztonsági előírások betartása.

Elvárások: szakirányú végzettség ( OKJ 35 623 01), szakmai tapasztalat, precíz, pontos munkavégzés, megbízhatóság. Emelőgép-kezelő (kivéve targonca) végzettség előnyt jelent.

Jelentkezés módja :

Kérjük, hogy fényképes önéletrajzát bérigénye megjelölésével This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldeni szíveskedjen. Kérjük, az e-mail tárgyában feltüntetni: ” LAKOTT-TERÜLETI FAKITERMELŐ ” !

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Budapest
Pestlőrinc, 1181.

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 13590
Megjelenítve: 64
Hozzáadott 2017-12-11 13:01:32
Lejár: 2018-04-15 12:53:57

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 46 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Tavaszi-Nyári bálás ruha akcióTavaszi-Nyári bálás ruha akció ...
BÁLÁS RUHÁKKomárom_Esztergom400 Ft
munkamunka
ÉpítőiparCsongrád megye
Eladó sertéskábító.Eladó sertéskábító.
Állat egyébBékés megye17 000 Ft