Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Legyél Te az új kollégám!

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat dunakincse@gmail.com
Készítette dunakincse (1)

Leírás

Legyél Te az új kollégám!

Januárban nyíló budapesti, 15. kerületben található ingatlanirodába keresünk 2 fő munkatársat az alábbi pozícióba: INGATLAN ÉRTÉKESÍTŐ

Feladatok: Új és használt lakások felkutatása, értékesítése,tanácsadás ügyfeleink számára

Amit kínálunk: Jól működő informatikai rendszer az eredményes munkához,hosszú távú karrierépítés, személyre szabott mentori segítség, stabil céges háttér, időpontegyeztetési támogatás. Elmondjuk, betanítjuk, megmutatjuk személyre szabott napi-, heti- és havi tervek alapján, hogy hogyan kell jól és sikerrel végezni ezt a munkát. Minden segítséget megadunk ahhoz, hogy hiteles, szakértő és profi ingatlanértékesítő lehess! Amit Neked kell hozzá tenned, az a szorgalom és a kitartás. Gyere el hozzánk, hallgasd meg az ajánlatunkat, tedd fel kérdéseidet és ha tetszik amit kínálunk, dönts mellettünk! Építsd fel a jövődet Velünk! Csatlakozz hozzánk!

Munkavégzés helye: Budapest

Jelentkezés: Kérjük, küld el magyar nyelvű fényképes szakmai önéletrajzodat az alábbi email címre: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Budapest
15. kerület, 1152

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 16914
Megjelenítve: 19
Hozzáadott 2018-10-30 11:56:10
Lejár: 2018-12-29 11:56:10

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 186 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Dacia Logan 1.2 Ambience EURO6Dacia Logan 1.2 Ambience EURO6
Használt autóBudapest2 090 000 Ft
Passzív bevételPasszív bevétel
Internetes munkaBudapest