Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Motorfűrészkezelő

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat allas@varosgazda18.hu e-mail
Készítette Kirtim (7)

Leírás

Társaságunk Közterületi-kertészeti Osztálya motorfűrész-kezelői munkavállalót keres.

Szükséges szakképesítés: motorfűrész-kezelő, szakképesítés OKJ száma : 21 623 02

Olyan szakembert keresünk, aki elvégzi a kérgezést, gallyazást, darabolást, kezeli és karbantartja a motorfűrészeket. Motoros adaptereket kezel és karbantartja azokat, a munkavédelmi előírásokat betartja. Elvégzi a felkészítési és készletezési műveleteket. A motorfűrész-kezelő 6-cm-nél kisebb átmérőjű fákat dönthet. A motorfűrész-kezelő felismeri a legfontosabb átmérőjű fa- és cserjefajokat.

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és bérigény megjelölésével az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen lehet. Tárgyba kérjük beírni: motorfűrész-kezelő

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Budapest
Pestlőrinc, 1181.

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 13593
Megjelenítve: 61
Hozzáadott 2017-12-11 16:01:50
Lejár: 2018-04-15 12:53:12

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 83 vendég és 1 felhasználó van jelen.

  • rozsasmotel

 

legfrisseb

Költöztetés,lomtalanítás,zongoraszállítás!BudapestKöltöztetés,lomtalanítás,zongo ...
SzolgáltatásBudapest8 000 Ft
Fa ablakok erkélyajtók gyártása!Fa ablakok erkélyajtók gyártás ...
Nyillás zárokBudapest2 Ft
Munka Ausztria es SvajcMunka Ausztria es Svajc
SzakmunkaBudapest