Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Munka-, tűzvédelmi szakembert keresünk

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat hr@wenfis.hu
Készítette WENFISKFT (2)

Leírás

A WENFIS Mérnök Iroda Kft. munkabiztonság, egészségvédelem, tűz- és környezetvédelem területén magas színvonalú, teljes körű, komplex megoldásokat nyújt Partnerei számára. Küldetésünk az ember, a környezet, az anyagi javak védelmének kialakítása, melyhez várjuk a hasonló értékrendű, szakmailag elhivatott, ügyfélcentrikus, lendületes, tanulni vágyó szakemberek jelentkezését. www.wenfis.hu

Feladatok:
 Munkavédelmi és/vagy tűzvédelmi szaktevékenységek ellátása
 Dokumentációk készítése, felülvizsgálata, szakmai tanácsadás, helyszíni szemlék, felmérések elvégzése, oktatások megtartása, munkabalesetek kivizsgálása
 Tűzoltó készülékek és tűzoltó vízforrások ellenőrzése
 Intenzív kapcsolattartás partnerekkel, ügyfelekkel
 Projektekben való aktív részvétel
Elvárásaink:
 Felsőfokú, illetve szakirányú végzettség (munkavédelmi technikus vagy szakmérnök, tűzvédelmi előadó vagy főelőadó, tűzoltó készülék ellenőr, tűzoltó vízforrás karbantartó)
 Munkavédelmi és/vagy tűzvédelmi területen szerzett tapasztalat
 Középfokú angol nyelvismeret
 Proaktivitás
 Innovációs képesség
 Határozott fellépés, döntéshozatali képesség
 Kiváló kommunikációs és szervezőkészség
 Analitikus készség
 MS Office programok kiváló ismerete
Amit kínálunk:
 Magas szintű szakmai fejlődési lehetőség
 Versenyképes fizetés
 Hosszú távú stabil munkahely
 Igényes munkahelyi környezet
 Változatos projektek
 Fiatal, dinamikus csapat


Munkavégzés helye: Gödöllő

A jelentkezőktől a következő e-mail címre várjuk fényképes önéletrajzukat, nettó fizetési igény megjelölésével: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Pest megye
, 2100

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 12143
Megjelenítve: 75
Hozzáadott 2017-09-06 15:57:53
Lejár: 2018-09-25 10:26:39

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 119 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb