Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  
Kapcsolat hr.archerhotelnewyork@usa.com

Leírás

Mi az Archer Hotel menedzsmentje egy képzett recepciós szolgálat igénybevételére törekszik, vendégeinket fogadja a szállodába, fenntartja őket, és más igényeikhez igazodva, amelyek a hotelben való tartózkodásuk során a kényelemért járnak.

VÁM

Fogadja a vendégeket a szállodába, üdvözölve őket melegen, és érdeklődjön a kérdéseiken, és válaszoljon a kérdezők telefonon keresztül.
Tájékoztassa a vendégeket a szolgáltatásokról és szállásadókról a szállodában, foglalja le vendégeit igényeiknek megfelelően, és győződjön meg róla, hogy az összes lemondott foglalást haladéktalanul végrehajtja az összetévesztés elkerülése érdekében.
Készítsen jó kapcsolatot és kapcsolatot a vendégekkel, hogy kényelmesen érezzék magukat, és kezeljék azokat a panaszokat, amelyekkel nagyon udvarias módon védhetik meg a hotel képét.
Tartsa nyilvánvaló és átfogó nyilvántartást a vendégszobai foglalásokról és minden számláról az elszámoltathatóságért és a jövőbeli referenciákért.
A rendezést a recepción végezze el, ha a dokumentumokat megfelelő módon rendezi, és a recepciós területet mindenkor tisztán tartja, hogy elkerülje a sorozatot.
Vegyen részt a szobafoglalások minden útvonalán, például az interneten, a telefonon és személyesen, hogy biztosítsa, hogy a foglalások ne maradjanak lógni, de azonnal részt vettek a szálloda üzleti működésének fenntartásában
A karbantartást és a hibásan működő berendezéseket a vezetőnek a gyors javítás érdekében jelentse a vendégek kényelmét és elégedettségét.

KÖVETELMÉNY

Kitűnő tudás az ügyfélszolgálatról.
Jó interperszonális készségek.
Rendben kell lennie.
Képesség a több feladatra.
Jó válságkezelési készségek.

Kvalifikált cadidátumok szükségesek az önéletrajz / önéletrajz továbbításához az alkalmazáshoz.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Budapest

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 13556
Megjelenítve: 9
Hozzáadott 2017-12-07 05:59:13
Lejár: 2018-02-05 05:59:12

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

legfrisseb

GépbeállítóGépbeállító
ÁllásJász-Nagykun_Szolnok
TargoncásTargoncás
ÁllásJász-Nagykun_Szolnok
KomissiózóKomissiózó
ÁllásJász-Nagykun_Szolnok

Látogatóink

Jelenleg 57 vendég és 0 felhasználó van jelen.