Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Érdekel 23% kedvezmény?

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 960 Ft
Kapcsolat agnes.herczog@gmail.com
Készítette agnes1983 (6)

Leírás

Ha érdekel, hogy hogyan tudsz egészségesebb és minőségi kozmetikai, tisztálkodási termékeket és tisztítószereket vásárolni megfizethető áron 23 %-os kedvezménnyel, akkor az alábbi linken tudsz regisztrálni. A regisztráció egyetlen regisztrációs csomag megvásárlásával jár, ami 960 forint, utána semmi nem kötelező, viszont új regisztráltaknak 30 napig megvásárolható 3 nagyon kedvezményes csomag, és minden hónapban több akció és ingyenes kiszállítási lehetőség is van. Kényelmesen a gép elől egy helyről tudod a termékeket összeválogatni, nem kell utána szaladgálni, és sorban állni, a csomagodat házhoz viszik.
Ha szeretnéd a termékeket megnézni,ha szeretnél regisztrálni, és így vásárolni másold ki a linket és azon megteheted:

https://bit.ly/2YIC1YQ

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Megosztják
Szállítás típusa Posta vagy személyes

Régió

Komárom_Esztergom

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 18340
Megjelenítve: 16
Hozzáadott 2019-05-16 13:24:37
Lejár: 2019-07-15 13:24:37

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 77 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Kereskedelmi ügyintéző állás Monoron!Kereskedelmi ügyintéző állás M ...
Szakképesítés nélküliPest megye
Finomtervező álláslehetőség JászárokszállásonFinomtervező álláslehetőség Já ...
ÁllásJász-Nagykun_Szolnok