Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

A legegyszerűbb hitelkínálat 2-3%

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 1 000 Ft Az ár alkuképes!
Kapcsolat 0658525252
Készítette francesco (13)

Leírás

Hölgyem / Uram! Hadd kapcsolatba kerüljek Önnel ma. Szeretném tájékoztatni Önt, hogy olyan személy vagyok, aki pénzügyi segítséget nyújt a rászorulóknak. nem tudjuk, hogy kontinensünk válsága meggyengítette bankjainkat és pénzügyi intézményeinket. Szeretném tájékoztatni Önt a kölcsönökről vagy hitelekről az egyes személyek között, ez a kölcsön mindenki számára elérhető, munkanélküli vagy adósság. Én 1000 és 5000 000 euró összegű kölcsönt kínálok mindazoknak, akik képesek arra, hogy 3% -os kamatot kapjanak minden olyan személynek, aki érdeklődést kér arra, hogy bármi komolyabb ember nélkül írjon, tartózkodjon. csak becsületes és megbízható. fájl betiltott vagy betiltott. Én is foglalkozom a rászorulókkal, és pénzügyi segítséget keresek projektjeik vagy a bankkal való szoros kapcsolatok megtekintéséhez: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Részleteit

Keres/Kínál Keres

Régió

Győr-Moson-Sopron
, 45000

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 14579
Megjelenítve: 40
Hozzáadott 2018-02-28 04:06:26
Lejár: 2018-04-29 04:06:25

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 164 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

alacsony kamatlábú hitelekalacsony kamatlábú hitelek
SzolgáltatásBorsod-Abaúj-Zenplén megye20 000 000 Ft
Eladó hétvégi ház, lakóházEladó hétvégi ház, lakóház ...
Nyaraló eladóZala megye6.700.000 Ft