Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

budafokon családi ház eladó, fent a hegyen

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 98 000 000 Ft Az ár alkuképes!
Kapcsolat Herceg évi
Készítette fressh (2)

Leírás

Nagy és kis Családosoknak, Nagyon Ajánlom. Budafok Legjobb Részén Gádor Úton fent a hegyen /közelben a régi Balatoni út/, 3 Szintes Családi Ház, 200 Nöl Telekkel, ELADÓ JÓ ÁRON! Felül 3,5 Hálószoba, Lent Nappaliból kimehet a kertbe! Fürdő-Wc lent és fent. Alul 2 Nagy Helység Pince, Tároló Akár Bodyterem Is Lehet. Tetőtér kb: 100 m2 Beépíthető HA Szeretné. Bővithető Is! Akár felül lehet Önnek, 2 lakás is, alakithat ki több konyhát is! Hivjon És Nézze MEG Kiváló Ajánlatom, Tényleg Jó Áron Adom, Közel Van Minden Óvodák- Iskolák /Legjobb SULI Zenemüvészeti ÁLT. ISK Is/. Patika Orvosi Rendelő Mellettünk. Nagyon Csendes Jó Környék, Rendes Szomszédokkal. Jó Levegő szép környezet, Várom Hívását. Szép Napot Kivánok Önnek, Örülök, Hogy Elolvasta A Hirdetésemet. Ide ne irj kérlek, mert nem látom, -ra irj, vagy inkább hivjál!
Várom Önt. Hivjon bátran ha megnézné kisebb lakást autót kocsit beszámitunk, vagy több lakást is, csere is lehetséges, illetve telek is érdekel, itt a közelben hivjon Ezen az áron, csak ikerházat kaphatna, és sokkal kisebb alapterületüt. Tetőtér épitésével CSÓK felvehető. Ára: most csak: 98 Millió 1986-ban épült nagyon fiatal ház. ezen az áron, csak nagyon régi sóskuti mészkőből épült házak kaphatók. Ne doljön be, mert vizesek! várom hivását! 06-70-671-4112
https://www.youtube.com/watch?v=M7SMysnkKnM&t=135s
https://www.youtube.com/watch?v=895KHRky9hA

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Budapest
Budapest budafok 22 kerület, 1222

Videó

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 13716
Megjelenítve: 100
Hozzáadott 2017-12-29 17:55:36
Lejár: 2018-07-12 15:45:11

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 166 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

betanitott segéd munkabetanitott segéd munka
Külföldi álláshírdetésekHajdú-Bihar megye
Sürgős hitelre van szüksége?Sürgős hitelre van szüksége? ...
SzolgáltatásFejér megye
Súlyos és gyors hitel ajánlatSúlyos és gyors hitel ajánlat ...
SzolgáltatásCsongrád megye