Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

családi ház eladó

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 2 Ft Az ár alkuképes!
Kapcsolat 06306404070
Készítette István72 (2)

Leírás

VIDÉKEN ÚJRAKEZDÉS !
Eladó Pálfa község csendes utcájában kb 120 m2 vidéki hangulatos családi ház . Tolna megye északi részén, a Sió mellett található.
Megközelíthető a 63-as főútról Vajtánál (5 km) Simontornya 7km ,Sárbogárd 25 km,Székesfehérvár 60km ,Dunaújváros 50 km ,Dunaföldvár 40 km ,Paks 30km , Budapest 120km.


Az ingatlan jelenleg lakott . Felújítás egyéni igényszint szerint .A ház és környezete gondozott !A te tő beázás mentes . A víz , villany , gáz bevezetve . A fűtést konvektor és vegyes tüzelésű kályha biztosítja . A környék kimondottan csendes !!! Gazdálkodásra ,állattenyésztésre vidékies meditatív nyugalomra vágyóknak kimondottan ajánlott ! Pálfáról buszok szállítják a munkásokat a gyárakba , üzemekbe . A község ellátottsága jó . Bevásárlási lehetőség , presszó ,takarékszövetkezet ,orvosi rendelő , gyógyszertár és nem utolsó sorban óvoda , iskola is megtalálható . A ház elrendezése kényelmes , kiegyensúlyozott lakhatásra ad lehetőséget ! . A házhoz tartozik mg egy pince is. Hátul több ól található . A kedves kis ház új gazdára vár ! A beköltözés kis belső festés után már is megoldható !

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Fejér megye
Pálfa Táncsics M 50, 7042

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 14644
Megjelenítve: 19
Hozzáadott 2018-03-03 10:14:33
Lejár: 2018-05-02 10:14:32

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 168 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

szabadkézi rajz,festmény fotóról - CzeKoARTszabadkézi rajz,festmény fotór ...
SzolgáltatásPest megye20 000 Ft
Állvány BérlésÁllvány Bérlés
SzolgáltatásPest megye1 600 Ft
Olu BensonOlu Benson
Férfi Ruha HasználtPest megye1 Ft