Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

családi ház eladó

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 2 000 000 Ft Az ár alkuképes!
Kapcsolat 06306404070
Készítette István72 (2)

Leírás

VIDÉKEN ÚJRAKEZDÉS !
Eladó Pálfa község csendes utcájában kb 120 m2 vidéki hangulatos családi ház . Tolna megye északi részén, a Sió mellett található.
Megközelíthető a 63-as főútról Vajtánál (5 km) Simontornya 7km ,Sárbogárd 25 km,Székesfehérvár 60km ,Dunaújváros 50 km ,Dunaföldvár 40 km ,Paks 30km , Budapest 120km.


Az ingatlan jelenleg lakott . Felújítás egyéni igényszint szerint .A ház és környezete gondozott !A te tő beázás mentes . A víz , villany , gáz bevezetve . A fűtést konvektor és vegyes tüzelésű kályha biztosítja . A környék kimondottan csendes !!! Gazdálkodásra ,állattenyésztésre vidékies meditatív nyugalomra vágyóknak kimondottan ajánlott ! Pálfáról buszok szállítják a munkásokat a gyárakba , üzemekbe . A község ellátottsága jó . Bevásárlási lehetőség , presszó ,takarékszövetkezet ,orvosi rendelő , gyógyszertár és nem utolsó sorban óvoda , iskola is megtalálható . A ház elrendezése kényelmes , kiegyensúlyozott lakhatásra ad lehetőséget ! . A házhoz tartozik mg egy pince is. Hátul több ól található . A kedves kis ház új gazdára vár ! A beköltözés kis belső festés után már is megoldható !

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Fejér megye
Pálfa Táncsics M 50, 7042

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 14645
Megjelenítve: 18
Hozzáadott 2018-03-03 10:14:40
Lejár: 2018-05-02 10:14:40

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 177 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Targoncas es betanitott munkas lehetoseg HollandiaTargoncas es betanitott munkas ...
Külföldi álláshírdetésekBudapest
Karosszeriaepito munkalehetoseg HollandiabanKarosszeriaepito munkalehetose ...
Külföldi álláshírdetésekBudapest
Karosszeriafesto munkakor HollandiabanKarosszeriafesto munkakor Holl ...
Külföldi álláshírdetésekBudapest