Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Eladó családi ház

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 5 700 000 Ft
Kapcsolat 06204080130
Készítette zolgert (1)

Leírás

A Cserhát hegység lábánál Hollókőtől (a világörökség részénél ) 25km-re gyönyörű környezetben, dombokkal övezett csendes kis zsákfaluban szécsényfelfaluban tehermentes felújított összközműves családi ház eladó.
Az 1200 m2-es bekerített telken 150 m2-es 4 szoba, fürdőszoba, Wc, előszoba, konyha, spejz, étkező, terasz, alatta pince.
A ház mellett nyári konyha, spejz, mellette fedett terasz fa asztallal,- padokkal. A fűtés gázkazán és cserépkályha. Állattartásra alkalmas 3 melléképület téglából 200 m2-en. A kertben gyümölcsfák és zöldségtermesztésre alkalmas konyhakert található.
A telken 2 autónak garázs található, ami be van rendezve büfének, vizesblokkal , férfi.- női mosdóval, csempézve mely téglából épült.
A telken található még saját gyűrűs kút a kert locsolásához.
Az ingatlan bútorozva is eladó.
A közelben számos kirándulási lehetőség található;
- Mátra, Galyatető
- Somosi Vár
- Ipolytarnóci Ösmaradványok,
- Széchenyi Forgách kastély,

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Nógrád megye
Szécsényfelfalu, 3135

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 17149
Megjelenítve: 17
Hozzáadott 2018-11-29 16:41:43
Lejár: 2019-01-28 16:41:43

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 58 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Nemzetközi gépkocsivezetőNemzetközi gépkocsivezető
Szakképesítés nélküliHajdú-Bihar megye
Nemzetközi gépkocsivezetőNemzetközi gépkocsivezető
Szakképesítés nélküliHajdú-Bihar megye
Betanított munkásBetanított munkás
Szakképesítés nélküliHajdú-Bihar megye