Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Eladó belterületi panorámás telek Kisnémediben.

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 7 900 000 Ft Az ár alkuképes!
Kapcsolat 06705581160
Készítette gereg (43)

Leírás

ÓRIÁSI ÁRCSÖKKENÉS!!!
Eladó belterületi panorámás telek Kisnémediben.
Pest megye északkeleti részén, a festői szépségű Kisnémedi község új építésű, családi házak szomszédságában, eladásra kínálok a központtól pár percre, egy csodálatos panorámás 1681 m2 nagyságú belterületi építési telket. Az ingatlan 40%-ban beépíthető,így egyedi családi ház és építőipari generálkivitelezők számára társasház építésére is tökéletesen alkalmas otthon,vagy otthonok létrehozására is megfelelő lehet. Továbbiakban hétvégi teleknek is ajánlott lehet mezőgazdasági termelés céljából,hiszen a talaja zsíros és bő termést biztosít,valamint fekvése kissé lankás . A telekre közművek szempontjából bevezetésre kerültek a víz,csatorna,és a gáz. A villanyáram az utcán, közvetlen a telek előtti közvilágítás oszlopról ingyenesen ráköthető az ELMŰ NYRT. által. Megközelítése szilárd talajú úton a főútról térkövezett, majd murván. Az utca a község legújabb építésű része, amelyet komoly vízelvezető árkok ölelnek át a nagyobb esőzések végett. A kis község infrastruktúrája rohamosan fejlődő, köszönhetően a helyi önkormányzatban dolgozók és az erősen lokálpatrióta Polgármester úr áldozatos munkájának, akik komoly anyagi előnyöket teremtenek elő lakosság számára. A falu kb.800 lelket számlál,akik összetartó és barátságos emberek. Kisnémedi könnyen megközelíthető gépkocsival és a Volánbusz járataival egyaránt (Vác 15 Km. Bp. 40 km), valamint az M2 autóút közelsége is könnyíti a közlekedést. Vonatállomás az előtte lévő községben Váchartyánban található Pest és Vác irányában. Az utak télen is jól járhatóak a helyi mezőgazdász traktorosok által végzett munka és a közelben lévő őrzött katonai objektum és lőtér megközelíthetőségét biztosítandó Honvédség miatt. Megtalálható patika,háziorvos,vegyes és élelmiszer bolt,italozó,fodrász,dohánybolt,szezonban fagyizó,könyvtár,faluház,több felekezetű templom,posta,játszótér, ezen kívül rendszeres programok tarkítják az itt élők életét. Internet és televízió szolgáltatást több szolgáltató biztosít. Vodafon telefonhálózat nem teljesen lefedett a községben, de ez könnyen korrigálható számhordozásos szolgáltató váltással. Az ingatlant ajánlom azoknak, akik a nyugodt vidéki életre vágyódnak és a nyugalmat, csendet és békét keresik. Ha ön és családja is ezeket a szépségeket és értékeket keresi,akkor itt megtalálja. Az ingatlan per és tehermentes, 1/1 tulajdonban van, valamint végpontos nem átjáró utca.
Irányár: 7.900.000 Ft,-
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Pest megye
Kisnémedi, 2643

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 17022
Megjelenítve: 78
Hozzáadott 2018-11-14 21:47:33
Lejár: 2019-03-15 19:44:18

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 58 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Légtechnika szerelőLégtechnika szerelő
SzakmunkaHajdú-Bihar megye350-400 ezer Ft
Kinga SzaboKinga Szabo
Külföldi álláshírdetésekHajdú-Bihar megye
ÁrufeltöltőÁrufeltöltő
Szakképesítés nélküliHajdú-Bihar megye