Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Frankhegy ,a közeljövő kertvárosa

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 5,9 millió Ft Az ár alkuképes!
Kapcsolat Telefon:
06705997860, 06202632829/ Rátkai/
06209211816/Czoch Andor/
Készítette Rátkai Ferencné (1)

Leírás

Budaörs , Visszhang u. 8. sz alatt eladó egy 745 nm területű üdülőtelek, kis faházzal.A kert szépen művelt, változatos növényzetű, mérsékelten emelkedő, alsó része tágasabb, a felső része keskenyebb szélességű. A faház mellett kb. 4 hektós ciszterna van.Megközelítés:az utcában két állandóan ott lakó család él, az ő házukig közvilágítás működik és autóval is járható. Onnan , kb 80 métert a nem karbantartott út miatt gyalogosan kell megtenni, de ez rendbe hozható. Jelenleg a budaörsi Önkormányzat építési tilalmat rendelt el a közművek kiépítésének hiánya miatt.Feloldása esetén a telek többszörösét éri a mai árának.Már megalakult a Víziközmű Társaság, amely erősen szorgalmazza a közművesítést.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Pest megye
Budapest, 1123

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 16350
Megjelenítve: 21
Hozzáadott 2018-09-04 11:17:11
Lejár: 2018-11-03 11:17:11

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 152 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Szakképzett Villanyszerelőt KeresekSzakképzett Villanyszerelőt Ke ...
ÉpítőiparPest megye300 000 Ft
Sertéstelepre segédmunkást keresekSertéstelepre segédmunkást ker ...
Szakképesítés nélküliBács-Kiskun130 000 Ft