Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Kitűnő lehetőség!

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 18 500 000 Ft
Kapcsolat +36-20-417-9760

Leírás

Siófokon tulajdonostól eladó,víztoronytól 2 percre, a vásárcsarnok utcájában,50nm-es tehermentes ingatlan, ami jelenleg iroda besorolásban van.
Teljesen felújítva átalakítva. Az ingatlan kettő szobából+nappali,konyha-étkező,fürdőszobából áll. Teljesen berendezett:(új beépített bútorzat,mosó szárító gép, tűzhely,hűtő,legmodernebb energia takarékos hőszivattyús inverteres hűtés fűtés,családi csomagos kábel tv, internet, vonalas telefon.) azonnal beköltözhető.
Belvárosban,csendes pihenésre alkalmas környezetben, nyaralónak, vagy befektetésnek is alkalmas.
Gyalogosan 2-5perc alatt elérhető vasút és buszállomás,kikötő,kórház,Polgármesteri Hivatal,Főtér.
Környéken számos bevásárlási lehetőség adott.
Előzetes egyeztetés alapján bármikor megtekinthető.
Érdeklődni: 06-20-417-9760

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Vevőt terheli
Szállítás típusa Személyes

Régió

Somogy megye
Siófok Vámház utca, 8600

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 17303
Megjelenítve: 67
Hozzáadott 2019-01-01 15:09:28
Lejár: 2019-05-01 09:50:45

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 155 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Gondnokot keresünk Gondnokot keresünk
SzakmunkaBudapest
Call center operátorCall center operátor
Szakképesítés nélküliZala megye