Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Legyen álmai lakása Vác újépítésű lakóparkjában.

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 27 800 000 Ft
Kapcsolat 06705581160
Készítette gereg (39)

Leírás

Legyen álmai lakása Vác újépítésű lakóparkjában.
Vác panorámás kertvárosi részén, a Török-hegyen, 8456 m2-es telken 66 lakásos lakópark épül. 2019. május 31.-i átadással nívós, minőségi új építésű lakások, meghökkentő árakon megvásárolhatók. A lakópark I. ütemében 33 db nettó 28.5 m2-es és nettó 61 m2-es belső kétszintes lakások épülnek. II. ütemben 2019. december 31.-ig, további 33 db lakás lesz átadva.
A földszinten elhelyezkedő lakások kertkapcsolattal rendelkeznek és az emeleti lakások francia erkéllyel lesznek kivitelezve. A lakásokhoz két darab felszíni gépjármű beálló a vételár részét képezi. A lakások 30 cm-es Phorotherm N + F nagy teherbíró képességű téglából, a közfalak Silka típusú hő és hangszigetelő téglából épülnek, külső 15 cm-es külső homlokzati szigeteléssel. Az épületek műanyag nyílászárói hang és hőszigetelt kivitelezésűek. A vásárló egyedi igényei alapján a belső burkolatok 5000.-Ft/m2 összegig, a konyhabútor 15 színből választható.
A lakások melegét elektromos innovatív norvég panellal biztosítják. Az elektromos radiátorok digitális termosztáttal vannak felszerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciókkal további megtakarítások érhetőek el.
A lakások kulcsra kész állapotban kerülnek átadásra. A lakópark tervezésekor közös kertet, gyümölcsfákat, játszóteret és kerti sütögetőket valamint mélygarázst alakítanak ki, amelyek megvásárolhatók. A kisebb lakásokra nem, de a nagyobb lakásokra CSOK is igényelhető.
Ajánlom fiataloknak, idősebbeknek, akik megfizethető áron szeretnének lakást vásárolni. Befektetésnek is remek lehetőség.

1/ Lakás.
Az épületben lévő bruttó 70 m2 ( nettó 61 m2) belső kétszintes lakás földszintjén nappali, étkezős konyha és zuhanyfülkés fürdőszoba , az emeleti szinten 2 hálószoba és zuhanyfülkés fürdőszoba található.
Árváltozás: 27.800.000.-Ft

2/ lakás.
Az épület földszintjén lévő 35 m2-es (nettó 28.5 m2) lakásban 17.66 m2-es amerikai konyhás nappali, 8.22 m2-es háló és 2.65 m2-es fürdőszoba található.
Árváltozás: 13.900.000.-Ft

Fizetési ütemezés:
1/ Előszerződéskor a vételár 20 %-a (előleg),
2/ Szerkezet kész állapotkor : 40 % ,
3/ A belső burkolatok elkészültekor (30 %) ,
4/ Használatba vételi engedély meglétekor a fennmaradó 10 %.

Nagy érdeklődésre való tekintettel kössön előszerződést minél előbb , mert lemarad erről a remek lehetőségről.

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Vevőt terheli
Szállítás típusa Posta vagy személyes

Régió

Pest megye
Törökhegy, 2600

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 17883
Megjelenítve: 54
Hozzáadott 2019-03-09 21:36:26
Lejár: 2019-05-08 21:36:26

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 44 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Kézi csomagolói álláslehetőségKézi csomagolói álláslehetőség ...
Szakképesítés nélküliBudapest
Hitel ajánlat pénzt az egyének között becsületesHitel ajánlat pénzt az egyének ...
ÚjPest megye8 000 000 Ft