Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

ECCOTEMP L5 hordozható vízmelegítő azonnali, végte

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 33 000 Ft
Kapcsolat e.szavuly@gmx.net
Készítette szavuly (10)

Leírás

A készülék széles körben felhasználható, pl: hétvégi házaknál, tanyákon, kempingezőknek, lakóautó tulajdonosoknak, hajótulajdonosoknak, mozgóárusoknak, farmokon állatápolásra, vadászatokon, sportolás után, szabadtéri főzésen, pikniken, elsősegélynyújtó helyeken vagy egyszerűen csak a ház körül. Mossa le járműveit, kültéri bútorait, szemetes konténerét vagy akár szőnyegeit az Eccotemp L5 hordozható vízmelegítő segítségével.

Az Eccotemp L5 egy hordozható, PB-gáz üzemű, tartály nélküli vízmelegítő. Kompakt kivitelű és kis súlyú. Az ergonomikusan kialakított fogantyújának köszönhetően könnyen mozgatható. Az Eccotemp L5 hordozható vízmelegítő biztonságosan és egyszerűen kezelhető, a gyújtóját két db „D góliát elem működteti. Az üzemeltetése 11,5 kg-os PB-gázpalackkal történik. A vízmelegítő (26,5-65,5 °C) hőmérsékletűre képes felmelegíteni a vizet. Az Eccotemp L5 hordozható vízmelegítőre jellemző az akár 5,2 literes teljesítmény és az oxigéncsökkenés érzékelő. A termoelem érzékeli a láng jelenlétét, és szárazon futás elleni védelmet biztosít. A készülék 1/2-os szerelékekkel rendelkezik a gáz bemeneti és a víz bemeneti/kimeneti nyílásához, ezért könnyedén csatlakoztatható a meglevő vízvezetékekhez. Az Eccotemp L5 hordozható vízmelegítő hosszabb tömlővel is használható, ha az a tömlő alkalmas forró víz áramoltatására. Automata biztonsági időkapcsolóval felszerelt, amely 20 perces időzítéssel kikapcsolja a készüléket. Felső szellőzésű (nem szükséges további szellőzőcsöveket venni) így az Eccotemp L5 hordozható vízmelegítőt csak kültéri környezetben szabad használni. Fontos az ürítőszelep kicsavarása, ha hideg a környezeti levegő, vagy ha a készüléket huzamosabb ideig tárolják. Az Eccotemp L5 hordozható vízmelegítő tartozékai között található a gázcsővel ellátott gázszabályozó, egy víztömlővel felszerelt zuhanyfej, egy 1/2 kerti locsolócső csatlakoztató adapter, egy rögzítőkészlet, egy felső szellőző hőellenző. A hőellenző becsúsztatható vagy felszerelhető, elősegíti a füstgáz kivezetését a készülék tetején. Az Eccotemp L5 hordozható vízmelegítőt csak függőleges helyzetben szabad felszerelni!
Az Eccotemp L5 hordozható vízmelegítő használata rendkívül egyszerű: a bármely gázcseretelepen beszerezhető 11,5 kg-os PB-gázpalackra van csak szükség és a szakszerűen beüzemelt Eccotemp L5 hordozható vízmelegítő már használható is!Gyári csomagolásu.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Vevőt terheli
Szállítás típusa Posta vagy személyes

Régió

Győr-Moson-Sopron
győr, 9023

Videó

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 17078
Megjelenítve: 25
Hozzáadott 2018-11-21 18:42:38
Lejár: 2019-01-20 18:42:38

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 30 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Nemzetközi gépkocsivezetőNemzetközi gépkocsivezető
Szakképesítés nélküliHajdú-Bihar megye
Nemzetközi gépkocsivezetőNemzetközi gépkocsivezető
Szakképesítés nélküliHajdú-Bihar megye
Betanított munkásBetanított munkás
Szakképesítés nélküliHajdú-Bihar megye