Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

A lengyel WELMAX cég ügyvezető igazgató munkakörbe

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 1 Ft
Kapcsolat +359889121501
Készítette WELMAX (1)

Leírás

A WELMAX cég egy lengyel vállalkozás, amely 16 éve működik a lengyel piacon és már 4 éve jelen van a Balkánon. A fő cégtevénykénysége lakástextil - és háztartási termékek kereskedelme: komplett Merinó, kasmír, teve gyapjú ágyneműgarnitúrákat, takarító rendszereket, ionizációs légtisztító berendezés, hűtő-és melegítő berendezések, nemesacélből készített főző edényeket és lassú fordulati gyümölcsprések.
A cég egész Magyarország területére ügyvezető igazgatói munkakörbe munkatársat keres.
А munkakör betöltésének feltételei:
- tőkéletes lengyel nyelvtudás
- jogosítvány
- mobilitás, kommunikációs készség, odaadás és elkötelezettség
A manager-és marketing területen szerzett tapasztalat, illetve orosz és/vagy angol nyeltudás előnyt jelent.
Kérjük, küldje el fényképes szakmai önéletrajzát a következő e-mail címre:: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy keressen fel minket telefonon a +359889121501-es telefonszámon.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Budapest

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 15501
Megjelenítve: 55
Hozzáadott 2018-05-28 12:45:31
Lejár: 2018-07-27 12:45:31

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 82 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Leatherman Squirt ES4 multifunkciós szerszám eladóLeatherman Squirt ES4 multifun ...
SzerszámokSzabolcs-Szatmár_Bereg megye12 900 Ft
Manikűr, pedikűr, gél lakkozásManikűr, pedikűr, gél lakkozás ...
SzolgáltatásBudapest10 Ft
Kézilányt keresünk ÓbudáraKézilányt keresünk Óbudára ...
Szakképesítés nélküliBudapest