Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

MEGBÍZHATÓ, BIZTONSÁGOS PÉNZES HITELKERESÉS ÉS BIZ

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 10 Ft
Kapcsolat 0652635241
Készítette noel2000 (7)

Leírás

Pénzügyi kölcsönöket nyújtok csak olyan családok és emberek számára, akiknek sürgős finanszírozási igényük van, akik képesek lesznek a havi kifizetések rendezése során komoly aggodalomra adni a kölcsönt. Tudd meg, hogy nagyon gyanakvó vagyok, mivel mindazok, amik napjainkban a hálózaton zajlanak, ezért kérlek az úgynevezett becsületes embereket kifejezetten a rosszabb emberek iránt, hogy ne válaszoljanak bejelentésemre, hogy elkerüljék a rendőrséggel való kisebb problémát nemzetközi. Ha szüksége van a finanszírozási szolgáltatásaimra, kérjük, szíves adjon nekem egy nyomon követést, hogy tudjam, mit tegyek, hogy segítsek finanszírozási problémáival. Kérjük, írjon nekünk személyes kölcsönökért.
Gyors válasz: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Csongrád megye
noel2000, 17000

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 14786
Megjelenítve: 14
Hozzáadott 2018-03-11 22:44:22
Lejár: 2018-05-10 22:44:22

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 77 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Tavaszi-Nyári bálás ruha akcióTavaszi-Nyári bálás ruha akció ...
BÁLÁS RUHÁKKomárom_Esztergom400 Ft
munkamunka
ÉpítőiparCsongrád megye
Eladó sertéskábító.Eladó sertéskábító.
Állat egyébBékés megye17 000 Ft