Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Siker Önmagadért!

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 300 000 Ft Az ár alkuképes!
Kapcsolat Telefon:06202833261/ email:centaour@euromail.hu/
http://10086407.registrieredich.gratis
Készítette Zornánszki (1)

Leírás

2018 első félévében hivatalosan elindulunk, akkor ezt a startot egy ugyanígy hivatalos elő regisztrációs fázis előzi meg , amibe minden divat iránt lelkesedő és üzletileg érdeklődő hölgy és úr ugyancsak ingyenesen regisztrálhat.

Biztos lehetsz benne, hogy nem csak abban a helyzetben leszünk, hogy magas minőségű divatot fantasztikus áron kínáljunk EURÓPA SZERTE, hanem hogy a vállalkozás mögött egy nagyon nyereséges üzleti modell fog állni.
Ez nem csak MEGA EGYSZERŰ lesz, hanem mindenkinek lehetővé teszi, hogy könnyen jó és becsületes pénzt keressen a Dressplanernél! http://10086407.registrieredich.gratis

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Bács-Kiskun
Kecskemét.Ceglédi út.34., 6000

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 15212
Megjelenítve: 31
Hozzáadott 2018-04-21 00:24:06
Lejár: 2018-06-20 00:24:05

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 118 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Jóslás -  Jövendölés !!!Jóslás - Jövendölés !!!
SzolgáltatásBaranya4 900 Ft
Kézilányt keresünk Óbudára, hölgyetKézilányt keresünk Óbudára, hö ...
Szakképesítés nélküliBudapest