Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Szövegírót keresünk a nyugdijmaskeppen.hu bloghoz

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 200-300.000 Ft
Kapcsolat info@nyugdijmaskeppen.hu
Készítette nyugdijmaskeppen (1)

Leírás

Szeretnénk hosszú távon befektetni egy új csapattagba, aki segítségünkkel és aktív érdeklődésével beletanul a témába, ezáltal képes lesz minőségi, hosszabb terjedelmű pénzügyi témájú cikkek és útmutatók írására.

A cikkek vegyesen készülnek nyugdíj megtakarítás, állami nyugdíjrendszer, hitel, életbiztosítás, vagyonbiztosítás, befektetés, gyerek megtakarítás, stb. témákban, amelyeket az íróval mindig előre megbeszélünk és a kezdetben tartalmi/szakmai-logikai vázat biztosítunk hozzájuk.

Feladatok:
- Havi kb. 8db minimum 2000 szavas cikk megírása
- Opcionális: cikkek briefjeinek megírása, képkeresés és képszerkesztés cikkekhez, új cikk ötletek kitalálása

Amit kínálunk:
- Fizetés havi 200.000-300.000Ft között, ami a cikkek pontos számától és hosszától, valamint az elvállalt egyéb (a fenti opcionális) feladatok mértékétől függ. Ha Te leszel a legújabb csapattagunk és több cikket és extra feladatot is tudsz vállalni, akár többet is kereshetsz, de az első és legfontosabb a minőség. Továbbá ha jól megy a közös munka, akkor a projekt növekedésével lesz lehetőség az alapfizetés növelésére is.
- Rugalmas munkaidő: te osztod be a saját munkaidődet, számunka a lényeg, hogy elkészüljön a kitűzött mennyiségű cikk, magas minőségben. Az elsődleges alapelvünk a minőség, a másodlagos a határidők tartása, tehát nem baj, ha egy nappal később kerül ki a cikk, csak legyen színvonalas.
- Távmunka, otthonról (vagy bárhonnan) lehet dolgozni: nem kell sehová bejárni, bárhonnan végezhető munka, csak egy számítógép, szövegszerkesztő és internet kell hozzá.
- Fiatalos, lendületes csapat, stabil háttér, jó munkalégkör, szakmai fejlődés, egymás segítése és támogatása

Mikor vagy Te az ideális jelölt?
- Érdeklődsz a pénzügyek iránt, szereted képezni magad, mert csak akkor fogsz tudni magas minőségben és örömmel dolgozni velünk, márpedig nekünk mindkettő fontos.
- Tudsz azonosulni a weboldalunkon használt stílussal, könnyen jön számodra ez a stílus.
- Precíz, megbízható, motivált és lelkiismeretes vagy.
- Helyesírás, nyelvhelyesség, logikus felépítési struktúra és az érthető fogalmazás az erősségeid közé tartozik.

Elvárások:
- Számlaképesség.
- Légy képes önállóan kutatni az interneten a témákban, "szakdolgozat-mélységű", ám olvasmányos és érdekes cikkeket írni, mert ez (az elején biztosan) nem olyan a téma, amit az elején saját kútfőből meg lehetne írni. (később, a tudásod és tapasztalatod növekedésével ez a kutatási rész jelentősen könnyebb és gyorsabb lesz)
- Tudj az olvasóink fejével gondolkodni írás közben, hogy gyakorlatias, érthető, olvasmányos és informatív cikkek szülessenek, mely az átlagember számára is érdekes és érthető.

Előnyt jelent (azonban a megfelelő szorgalommal bele lehet tanulni menet közben is):
- Korábbi tapasztalat pénzügyi/üzleti területen
- Korábbi szövegírói tapasztalat
- Google Docs felhasználói szintű ismerete
- Photoshop képszerkesztési ismeretek
- On-site SEO ismeretek

Amennyiben úgy érzed, Téged keresünk és szívesen dolgoznál csapatunkban, akkor a jelentkezéshez az alábbiakat küldd el az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre:
- Önéletrajz (elsősorban nem a szakmai múlt, hanem az íráskészségek miatt kérjük)
- Ha vannak, akkor korábbi írásaid, referencia anyagaid linkjét vagy csatolmányát.
- Amennyiben még nincsenek, akkor kérjük beugrónak írj meg egy kisebb mintacikket, hogy láthassuk az íráskészségeidet. Ennek a címe legyen: "Miért fontos a nyugdíjra félretenni?", a hosszát rád bízzuk, az általunk keresett stílusról pedig egy jó képet kaphatsz a weboldalunkról.

Ezt a beugró mintacikket, akkor is megcsinálhatod (nem kötelező), ha rendelkezel már korábbi írásokkal, ebből láthatjuk érdeklődésedet, motivációdat és a szövegírói tudásod is jobban megmutathatod a témában.

Jelentkezési határidő: január 25. este 20:00 (péntek)

Kérdések esetén a munkáról bátran fordulj hozzánk a fent megadott email címen.

https://nyugdijmaskeppen.hu/

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Pest megye

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 17360
Megjelenítve: 20
Hozzáadott 2019-01-08 15:00:33
Lejár: 2019-03-09 15:00:33

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 50 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Kísérő lányt keresekKísérő lányt keresek
SzolgáltatásBudapest10 000 Ft
Törj ki! Állás! Betanított munka, operátor Törj ki! Állás! Betanított mun ...
Szakképesítés nélküliJász-Nagykun_Szolnok210 000 Ft
Kőműves Kőműves
ÉpítőiparVeszprém megyeXXX Ft