Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Dializáló nővér

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat Amennyiben úgy gondolja, hogy a megfelelő készségekel és tapasztalatokkal rendelkezik ennek a kiváló munkalehetőségnek a betöltésére, akkor hívja Mary Kay-t a Magyarorszagról a +44 (0) 121 638 0567-es telefonszámon, vagy küldje el önéletrajzát a contact@jupiterrecruitment.co.uk címre.
Amennyiben sikeresen szerepel a kiválasztásban, a szokásos egészségügyi ellenőrzés mellett bizonyítania kell hitelesített mintával, hogy HBsAg negatív.
Készítette Jupiter (3)

Leírás

Fantasztikus munka lehetőség dializáló nővér számára egy vezető dialízis központban.


London/Carmarthen/Hull - Egyesült-Királyság


Ez egy rendkívüli lehetőség a kivalálasztott nővér számára, hogy teljes képzésben részesüljön, vagy meglévő készségeit használja, és váljon dializáló nővér specialistává.
A munkavégzés helye egy klinika, amely kiváló munkakörülményeket és barátságos környezetet kínál. Ön felelős lesz olyan betegek kezelésében, akiknek végstádiumú vesebetegsége vagy akut veseelégtelenségük van. Feladatai közé tartozik a holisztikus megközelítés alkalmazása szoros együttműködésben más szakemberekkel a klinikai követelmények teljesítésének biztosítása érdekében. Segítséget nyújt a vesebetegek stabil környezetének biztosításában, szoros együttműködésben a családokkal annak érdekében, hogy segítse a szükséges kimeneteleket és kivételes ápolási szolgáltatásokat nyújtson.
Éves £23.050 és £24.050 közötti versenyképes fizetés, amennyiben tapasztalattal nem rendelkezik. Tapasztalt dialízis nővér esetében a fizetés évi £24.000 és £28.000 között van, valamint további juttatások: teljes képzés, évi £200 az egész éves munkáért, valamint az idő előrehaladtával, kiváló előmeneteli lehetőségek és más előnyök.
Ez egy teljes munkaidőben betöltött szerep, mely 150 óra 4 hetes periódusban, vagy hetente 37,5 óra. Munkavégzés ideje hétfőtől szombatig különböző műszakokban 7 és 18 óra között tart.
Regisztrálnia kell a NMC - Nursing & Midwifery Council-nál általános ápolóként, és rendelkeznie kell egy érvényes NMC pin-nel. Nefrológiai szakképesítés előny, de nem szükséges, tapasztalat nélkül jelentkezőket is figyelembe veszik a kiválasztásnál és kiemelkedő képzésben részesülnek.

Részleteit

Régió

Budapest

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 13941
Megjelenítve: 31
Hozzáadott 2018-01-17 18:54:59
Lejár: 2018-03-18 18:54:59

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 147 vendég és 1 felhasználó van jelen.

  • Telecom-fort Kft

 

legfrisseb

SzakácsSzakács
SzakmunkaBudapest200 000 Ft
Segédmunkásokat keresünkSegédmunkásokat keresünk
ÉpítőiparBudapest50 Ft