Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Fordító és tolmács

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat recruitment@royalgarrdenhotel.com
Készítette royalgarrdenhotel (3)

Leírás

Olyan fordítót / tolmácsot keresünk, aki írásbeli vagy szóbeli anyagot értelmez egy vagy több más nyelvre, biztosítja a jelentés és a kontextus fenntartását, szójegyzékeket vagy terminológiai szótárakat, többnyelvű tudást, ügyfeleinkkel és vendégeinkkel való munkát.

Munkaköri kötelességek

Olvassa át vagy hallgatja az anyagot egy nyelven, megvizsgálja az anyag jelentésének és kontextusának megértését, és átveszi azt egy másik nyelvre, gondoskodva az eredeti jelentés megőrzéséről
Konzultál a tárgyi szakértőkkel és más kollégákkal a speciális fogalmak megértése és megfelelő módon lefordítása céljából
A fordítással kapcsolatos további segítségnyújtásra az online fordítási eszközökre utal
Kövesse az ügyfeleket az elégedettség és a megértés érdekében
Számos dokumentumot, többek között irodalmi, jogi, kutatási, műszaki, tudományos, oktatási és kereskedelmi anyagokat fordít

Készségek és képesítések

Bachelor diploma, Legalább két nyelv ismerete, Írásos és verbális kommunikáció, A nyelvtan értelmezése, Egyedi tantárgyak ismerete, Interperszonális kommunikáció, Pontosság, Részletesség, Szoftversenyesség, Motiváció, Határidők teljesülése, Sürgősségi nyomás

Az érdeklődő jelölteknek meg kell adniuk az önéletrajzukat / önéletrajzukat az azonnali alkalmazásért.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Budapest

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 14564
Megjelenítve: 53
Hozzáadott 2018-02-26 23:54:13
Lejár: 2018-04-27 23:54:13

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 111 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb