Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Mentálhigiénés nővér Bradford UK

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat További információkért hívja Mary Kay-t Magyarorszagról a +44 (0) 121 638 0567-es telefonszámon vagy küldje el önéletrajzát a contact@jupiterrecruitment.co.uk címre.
Készítette Jupiter (3)

Leírás

Ragyogó, új munkalehetőséget kínálunk elkötelezett mentálhigiénés nővér számára egy független, mentálhigiénés betegeket ellátó kórházban. Nővérként olyan cégnél fog dolgozni, amely kifejezetten arra törekszik, hogy a legmagasabb szintű ellátást biztosítsa az összes gondozott beteg számára.
A kórház egy független kórház, amely a mentalhigiénés egészségügyi problémák kezelésére és gyógyítására specializálódott, beleértve a szenvedélybetegségeket és étkezési rendellenességeket.
A vállalat minden munkatárs számára támogató és rendkívül együttműködő munkakörnyezetet, valamint kiváló képzési és fejlesztési lehetőségeket is kínál.
A megfelelő jelölt évente £24,000 és £30,000 közötti fizetést kap tapasztalattól függően és egyéb juttatásokat:
• 25 nap éves szabadság plusz a munkaszüneti napok, valamint 5 és 10 éves szolgálati idő után járulékos szabadság,
• Nyugdíjpénztári hozzájárulás,
• Számos egyéb nagyszerű juttatás
Munkája során felelős lesz a szolgáltatást igénylőknek mind a fizikai, mind a szellemi jólétükben való segítésben. Multidiszciplináris környezetben dolgozhat, melyet innovatív terápiás programok támogatnak, ezen programok vezetésében fog segíteni komplex terápiás területen.
A mentálhigiénés nővérnek RMN - Registered Mental Nurse-nek kell lennie, legalább 1 év tapasztalattal a megfelelő területeken, valamint jó angol nyelvű írásbeli és verbális készséggel.

Részleteit

Régió

Budapest

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 13919
Megjelenítve: 35
Hozzáadott 2018-01-15 19:07:33
Lejár: 2018-03-16 19:07:33

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 172 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

SzakácsSzakács
SzakmunkaBudapest200 000 Ft
Segédmunkásokat keresünkSegédmunkásokat keresünk
ÉpítőiparBudapest50 Ft