Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Németország - Kolbásztöltő, csomagoló, takarító

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat +491606372534
dunai.jozsef@gmail.com
Készítette skull89 (1)

Leírás

Németország, húsipari üzemeinkbe keresünk női, férfi kisegítőt azonnali kezdéssel 45 éves korig.

Továbbá nürnbergi kolbásztöltő üzembe töltő illetve csomagoló munkakör betöltéséhez valamint sajtüzembe keresünk munkatársakat azonnali kezdéssel.

Németország Jena városában objektumok takarításához (iskolák, óvodák, klinikák) női alkalmazottakat keresünk.

Szállás biztosított, hivatalos németországi bejelentett munkaviszony. Nyelvtudás előny, de nem feltétel.

A bérezéssel illetve a munkával kapcsolatban bővebb információt a +491606372534 telefonszámon kérhet. (Visszahívás kérése lehetséges.)
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen valamint a fenti telefonszámon lehet.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Budapest

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 15254
Megjelenítve: 23
Hozzáadott 2018-04-26 07:49:10
Lejár: 2018-06-25 07:49:10

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 65 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Jóslás -  Jövendölés !!!Jóslás - Jövendölés !!!
SzolgáltatásBaranya4 900 Ft
Kézilányt keresünk Óbudára, hölgyetKézilányt keresünk Óbudára, hö ...
Szakképesítés nélküliBudapest