Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Production Manager / Termelési Vezető

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat marianna.gattyan@ashbytrade.net
+441189815343
www.ashbytrade.net
Készítette Ashby (1)

Leírás

Production Manager / Termelési Vezető

Ashby Trade Sign Supplies Ltd. egy családi tulajdonú vállalkozás, az Egyesült-Királyság reklámtábla iparának egyik legnagyobb kereskedelmi beszállítója.
Húszéves cégünk Dél-Angliában (Londontól 40 percnyire), 32.000m2 területen, nyers alumíniumból tervez és gyárt alkotóelemeket, félkész és kész reklámtáblákat és egyéb reklám- illetve útjelző rendszereket.

Gyárunkba Termelési Vezetőt keresünk, aki átvállal minden a termelést átfogó feladatkört - beleértve személyzettel, munkavédelemmel, telephely és gépészeti fejlesztésekkel kapcslatos tevékenységet.

Elsődleges feladatkörök:
- Termelékenységi célok elérése (₤106 per dolgozó per óra)
- Termelési eredmény céljának elérése (napi ₤19.000 - ₤26.000, függően az adott hónaptól)
- Tiszta és rendszerezett gyár fenntartása
- A kitűzött feladatok időben történő elvégzése érdekében elegendő személyzet biztosítása
- Ennek megfelelő beosztásírás
- Az üzem munkavédelmi előírásoknak való megfelelésének biztosítása
- Gépészeti és munkagyakorlattal kapcsolatos fejlesztések javaslása, irányítása és véghezvitele

A sikeres jelölt minimum 10 év eredményes termelésvezetői múlttal, legalább 20 fős csapat irányításában szerzett tapasztalattal, eredmény orientált hozzáállással, jó szervezőkészséggel és logikus gondolkodásmóddal rendelkezik.
Képes igazolni az előző tapasztalatai során véghezvitt fejlesztéseket és kezdeményező szerepet vállal az eredményesség, teljesítmény, és vásárlói megelégedés javításában.
A sikeres jelölt jó angol és lehetőség szerint alap szakmai lengyel nyelvtudással rendelkezik.

Segítve az új országba költözést, a sikeres jelöltnek ingyenes szállást adunk a teljes próbaidőre, és amennyiben a próbaidő lejárta után a munkaviszony sikeresen tovább folytatódik, úgy a szállást is tovább biztosítjuk az átmeneti állapot alatt. Amennyiben szükséges, nyitottak vagyunk az Egyesült Királyságban való letelepedéssel kapcsolatos ügyintézésben is támogatni a jelöltet.

Ashby Trade Sign Supplies Ltd. versenyképes órabért és nagyvonalú juttatási csomagot kínál (kitűzött éves fizetés ₤35.000 - ₤50.000).
Ezen felül minden szükséges képzést biztosítunk.

Ashby Trade Sign Supplies Ltd. vezetősége áprilisban tart állásinterjúkat Magyarországon, a jelölteket pedig május elsejéig értesítjük a sikerességről.

Amennyiben jelentkezni kíván a meghirdetett pozícióra, kérjük önéletrajzát és a hozzá tartozó kísérő levelet küldje Gattyán Mariannának a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Budapest
Dél Anglia

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 14365
Megjelenítve: 17
Hozzáadott 2018-02-15 14:17:51
Lejár: 2018-04-16 14:17:51

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 176 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

SzakácsSzakács
SzakmunkaBudapest200 000 Ft
Segédmunkásokat keresünkSegédmunkásokat keresünk
ÉpítőiparBudapest50 Ft