Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Rendelés összekészítő (Picking) Hollandiában

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat Email: orsolya@tensholanda.com

Tel: +34686538267
Készítette TenS Holanda (1)

Leírás

Külföldi munkatapasztalatot szeretne, vagy az angoltudásán szeretne javítani? Itt a lehetőség!
Hollandiai munkavégzésre keresünk rendelésösszekészítő (Picking) alkalmazottakat.
Partnercégeink között olyan nevek szerepelnek, mint Ingram Micro, XPO Logistics, Prodrive, Bresc BV és még sok más. Nyitott pozícióinkra logisztikai és élelmiszerkezelői munkakörbe várjuk a jelentkezőket.
Az interjú során részletes tájékoztatást kap állásajánlatainkról, de mivel minden állás egyedi feltételekkel rendelkezik, előfordulhat, hogy az elérhető ajánlatok közül csak egyet tudunk felajánlani.

A munkavállalók alkalmazkodási folyamatának megkönnyítése érdekében szállást, egészségbiztosítást és közlekedést kínálunk számukra Hollandiában. Ezen szolgáltatások igénybevétele opcionális, a munkavállaló önállóan is kereshet lakást, egészségbiztosítást valamint önállóan is gondoskodhat a munkába járásról! Továbbá segítséget nyújtunk a BSN szám (holland társadalombiztosítási szám) megszerzésében is.

Feladatok:
Rendelésösszekészítés, picking, kiszedés, csomagolás és osztályozás.

Munka leírása:
Csomagolás, címkézés és a rendelések összeállítása.
A gyűjtők feladata összeállítani a rendelést, amit a csomagolók becsomagolnak, hogy aztán a megrendelő számára elküldjék azt.

Elvárások:
Végzettség: Középfokú
Tapasztalat: Nem szükséges

Alapkövetelmények:
- Motivált és rugalmas hozzáállás, olyan személyek jelentkezését várjuk, akik képesek a nagy logisztikai raktárak dinamikus munkatempójával lépést tartani. Előzetes tapasztalat nem szükséges.
- Középszintű Angol nyelvtudás
- EU-s állampolgárság

Munkaidő:
A munkavégzés hétfőtő vasárnapig tart.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Pest megye

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 18073
Megjelenítve: 42
Hozzáadott 2019-04-08 13:45:43
Lejár: 2019-06-07 13:45:43

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 161 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Poważna i wiarygodna oferta kredytowa w 100%.Poważna i wiarygodna oferta kr ...
SzolgáltatásSzabolcs-Szatmár_Bereg megye1 000 Ft
Ajánlat pénzt gyorsan 72 óraAjánlat pénzt gyorsan 72 óra ...
SzolgáltatásZala megye1 Ft
Lehetőség hitel 72 óraLehetőség hitel 72 óra
SzolgáltatásVeszprém megye1 Ft