Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Eladó ház-nyaraló-pince Gércén

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 1 500 000 Ft Az ár alkuképes!
Kapcsolat 06702203589
csaba0486@gmail.com
Készítette Csaba0486 (1)

Leírás

Eladó a képen látható hétvégi ház (eredetileg pinceként használták). Tégla építésű,mérete kb 30m2,szigetelése el lett kezdve,befejezése a leendő tulajdonosra vár. Részlegesen bútorozott,illetve maradék 3cm-es szigetelő anyag bennt marad. 1529 m2 telken található,abból 191 m2 építési telek.
Villany van az épületben,és a telken,víz nincs. Gyümölcsfák találhatóak a telken.
Gérce polgár hegyen zárt kerti ingatlan
Érdeklődni az alábbi telefonszámokon lehet:
-06 70 220 3589
-06 70 224 1643
illetve e-mailben a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.
IRÁNYÁR: 1,5 M ft.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Vas megye
Gérce Polgár-hegy, 9672

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 14877
Megjelenítve: 35
Hozzáadott 2018-03-17 19:59:57
Lejár: 2018-05-16 19:59:56

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 173 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

alacsony kamatlábú hitelekalacsony kamatlábú hitelek
SzolgáltatásBorsod-Abaúj-Zenplén megye20 000 000 Ft
Eladó hétvégi ház, lakóházEladó hétvégi ház, lakóház ...
Nyaraló eladóZala megye6.700.000 Ft