Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Eladó nyaraló Kismaroson. 19.5 M Ft

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 19 500 000 Ft Az ár alkuképes!
Kapcsolat 06705581160
Készítette gereg (22)

Leírás

Ha nyugalomra, pihenésre, csendre vágyik, legyen Öné ez a nyaraló Kismaroson az Öregszőlőkben.
Nyilvános ismertető:
Kismaros hangulatos részén az Öregszőlőkben, Dunára és a Visegrádi várra néző körpanorámás, 800 m2-es bekerített telken, 100 m2-es háromszintes téglaépítésű nyaralót kínálok eladásra. A telek zárkerti besorolású, a művelésből történő kivonása megtörtént, így szabadon megvásárolható, birtokba vehető. Az épület 1994-ben terméskő alapra épült B 30-as téglából, beton födémmel és cserépborítással. A nyaraló zártkerti besorolású földszintjén nyári konyha, tároló helyiség található. I. szinten nagy nappali terasszal, fürdőszoba, kis konyha található és onnan falépcsőn keresztül jutunk fel a II. szintre, ahol pihenő, külön WC, hálószoba erkéllyel lett kialakítva. Az épület fűtése szép kivitelezésű fatüzeléses kandallóval és elektromos fűtéssel megoldott. Az ingatlanban víz, villany, nagyméretű emésztő van, gáz az utcában található. Az ingatlan statikailag remek állapotban van, tisztító festés és kis felújítás után remek nyaralója vagy akár állandó ingatlana lehet egy csendet, nyugalmat kedvelő családnak. A kert gondozott örökzöldek, gyümölcsfák, bokrok díszítik. A telek alsó részén alpesi tetős gépkocsi beálló is lett kialakítva. A környék csendes, az erdő közelsége jó levegőt biztosít, a területen sok az állandó lakos, ezáltal biztonságos is. Ajánlom azoknak, akik a csendes, nyugodt, jó levegőjű remek adottságokkal rendelkező lakóhelyet vagy pihenő helyet szeretnének. Kismaros a Duna bal partján fekszik, Budapesttől 50 km távolságra, megközelíthető közúton (A2, 2-es, -12-es), vonaton vagy vízi úton.
Irányár: 19.500.000.-Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Pest megye
Kismaros, 2623

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 16703
Megjelenítve: 17
Hozzáadott 2018-10-04 22:17:17
Lejár: 2018-12-03 22:17:17

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 107 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Kézilányt keresünk Óbudára, hölgyetKézilányt keresünk Óbudára, hö ...
Szakképesítés nélküliBudapest
Segédmunkás állásSegédmunkás állás
ÉpítőiparBudapest
Hidegburkoló állásHidegburkoló állás
ÉpítőiparBudapest