Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Fa nyílászárók egyedi méretre gyártása!

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat Árajánlat kérés.:faajtoablak@freemail.hu
Telefon.:+36305848375
weboldal.:http://www.faajtoablak.hu
Készítette faajtoablak (9)

Leírás

Sajnos árat nem tudok írni mert mérettől terméktől függő.Fa ablakok bejárati ajtók,erkély ajtók,beltéri ajtók valamint árnyékolástechnika gyártása és forgalmazása Országosan.
Feltöltött képeink mind saját cégünk álltal gyártott és beépített Termékek.Referenciával rendelkezünk.Árajánlat kérés.:This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Telefon.:+36305848375
Weboldal.:http://www.faajtoablak.hu
Facebook elérhetőség.:https://www.facebook.com/www.faajtoablak.hu/ Számos referenciával,képekkel találkozhat oldalamon de saját igényeknek megfelelően is legyártjuk nyílászáróit!!

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Vevőt terheli
Szállítás típusa Személyes

Régió

Baranya
Pécs, 7625

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 16891
Megjelenítve: 33
Hozzáadott 2018-10-28 06:53:51
Lejár: 2018-12-27 06:53:51

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 55 vendég és 1 felhasználó van jelen.

  • kmparker

 

legfrisseb

Karosszéria lakatosKarosszéria lakatos
SzakmunkaBékés megye
Vagyonőri munkaVagyonőri munka
SzakmunkaBudapest870 Ft
Építkezés-föld-bontás munka: 2150€/33CHFÉpítkezés-föld-bontás munka: 2 ...
Külföldi álláshírdetésekBorsod-Abaúj-Zenplén megye1 290 000 Ft