Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Keress pénzt napenergiával

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 1 000 000 Ft
Kapcsolat +36307869153
Készítette Benjamin8927 (1)

Leírás

Csapatépítői vénával rendelkezők figyelet!

Építsünk közösen olyan napelem parkot, amely projektet az ENSZ Környezetvédelmi Programja is befogadott! (https://www.unglobalcompact.org/what-is-gc/participants/106861)

Alacsony befizetés (amikor napelemet, illetve üzleti csomagot veszel) és magas kifizetés a rendszernek köszönhetően! Ha elég kreatív és nyitott vagy, hogy valami újat tanulj és változtatni akarsz anyagi helyzeteden, regisztálj a meghívó link alatt és kezdj el építeni egy pár fős csapatot, ami már elég a szép havi jövedelem megteremtéséhez.

Meghívó link: https://sunmoney.net:443/registration?sid=aXPMmklienI

A munkával 1 év alatt el lehet érni a 15 ezer eurós kifizetést és 25 éves szerződést kap a munkavállaló a cég által, ami minden hónapban kifizetést jelent.

Sok sikert!

Részleteit

Keres/Kínál Kínál
Szállítás Megosztják
Szállítás típusa Személyes

Régió

Budapest
2. kerület, 2083

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 16228
Megjelenítve: 41
Hozzáadott 2018-08-19 16:28:14
Lejár: 2018-10-18 16:28:14

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 121 vendég és 1 felhasználó van jelen.

  • Adrin-Petrov-google

 

legfrisseb

Szakképzett Villanyszerelőt KeresekSzakképzett Villanyszerelőt Ke ...
ÉpítőiparPest megye300 000 Ft
Sertéstelepre segédmunkást keresekSertéstelepre segédmunkást ker ...
Szakképesítés nélküliBács-Kiskun130 000 Ft