Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Összeszerelő pozíció Kecskeméten

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat 06703112315 vagy szabo.renata@dologido.hu
Készítette Dologidő Kft (12)

Leírás

Összeszerelőként egy kecskeméti cégnél fogsz dolgozni. Tiszta és klimatizált munkakörnyezetben kell majd bányászati lámpákat és egyéb jelzőkészülékeket összeszerelni. A te feladatod lesz a kész termékek tesztelése is. Könnyen megtanulható munka, gyorsan bele fogsz tanulni!

A munkádat ezzel háláljuk meg:
Lesz egy fix alap órabéred, ami bruttó 1050 forint,
ezen felül kapsz minden hónapban bruttó 26.300 forint cafeteriát, melynek típusát, Te választhatod ki (pl.: Erzsébet utalvány, SZÉP kártya, készpénz stb.),
kiemelt műszakpótlékot is adunk: 06:00-14:00 óráig 10%, 14:00-22:00 óráig 30%,
segítjük a munkába járásodat - hogy a távolság se legyen akadály. Egyes településekről ingyenes céges busszal járhatsz dolgozni (Kunszállás - Kerekegyháza - Nagykőrös - Kecskemét - Ballószög - Katonatelep - Hetényegyháza - Jakabszállás - Helvécia - Fülöpjakab)
ha nem látod a lakhelyed a felsorolt települések között, akkor se keseredj el! Jelentkezz bátran, és több jelentkező esetén, indítunk járatot!
Igénybe vehetsz különböző kedvezményeket (pl.: családi adókedvezmény, személyi kedvezmény stb.)
munkaruhádat biztosítjuk,
amennyiben szeretnél a munkanapjaidon friss, meleg ételt enni, erre is van lehetőséged partnercégünk üzemi konyhája által.

Jellemző műszakbeosztás:
06:00 - 14:00
14:00 - 22:00

Röviden, tömören tehát:
Legalább 8 általános iskolai végzettség,
képesség komplex feladatok elvégzésére,
műszaki beállítottság és tapasztalat,
2 műszak: 6-14 óráig, 14-22 óráig,
alap órabér bruttó 1050 forint + kiemelt műszakpótlékok + plusz juttatások (cafeteria) + ingyenes vállalati járatok (megkereshető nettó havi bér: kb. 150.000 forint + cafeteria),
tiszta, igényes környezet,
kellemes hangulat,
hosszútávú munkalehetőség.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Bács-Kiskun
Kecskemét, 6000

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 16557
Megjelenítve: 52
Hozzáadott 2018-09-19 11:24:58
Lejár: 2018-11-18 11:24:58

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 52 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Dacia Logan 1.2 Ambience EURO6Dacia Logan 1.2 Ambience EURO6
Használt autóBudapest2 090 000 Ft
Passzív bevételPasszív bevétel
Internetes munkaBudapest