Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

ingatlanétékesítő

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 300 000 Ft
Kapcsolat Elérhetőségek : Czibi Zoltán irodavezető,
Tel :06-30-345-8627
e-mail : czibi.zoltan@otpip.hu

Leírás

Ha ön csak gondolkozik azon, hogy munkahelyet váltson, akkor nem minket keres. De ha valóban elege van a napi rutinból, a méltatlan fizetésből, ha kiégett, fásult, és unott, akkor tegyen ellene még ma! Legyen elszánt, ne engedje, hogy eredménytelenül múljanak el az értékes évek! Induljon el egy új élet felé nálunk, építsen karriert az OTP Ingatlanpont hálózatában. Alapozza meg jövőjét az ingatlanszakmában, keressen szorgalmával arányosan sok pénzt, találjon új hivatást nálunk, tegyen meg mindent az áhított célokért. Ragadja meg a lehetőséget! Épp önt keressük, ha ön tettre kész, ha szívesen foglalkozik emberekkel, ha készen áll a kihívásokra és valódi képességei kibontakoztatására. Legyen sikeres, legyen a csapatunk tagja ön is!!

Az OTP Csoport OTP Ingatlanpont hálózata, folyamatosan fejlődő ingatlanközvetítő csapatába

INGATLANKÖZVETÍTŐ MUNKATÁRSAKAT KERES.


A folyamatos és sokoldalú fejlődésnek köszönhetően az OTP Csoport mára Magyarország legnagyobb versenyképes pénzügyi szolgáltatójává lépett elő, tevékenysége túlmutat az ország határain is, a térség 8 országában képviselteti magát szolgáltatásaival.
Az OTP Ingatlanpont az OTP Csoport tagja, a szakma egyik piacvezető cége. Kiemelkedik a többségből, hisz egyedülálló módon nem csak ingatlanszakmai hozzáértéssel, de banki háttérrel is rendelkezik.
Az OTP Ingatlanpont munkatársai segítenek az ingatlanok tulajdonosainak és a lakást, lakóházat, telket kereső ügyfeleknek mielőbb egymásra találni úgy, hogy a siker közös legyen, az elégedettség pedig kölcsönös.

Ami az ön legfontosabb feladata, ha csatlakozik hozzánk :
eladó ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések megkötése
az ingatlanok bemutatása a vásárolni szándékozó ügyfeleknek
aktív közreműködés az adás-vételi szerződések előkészítésében
az értékesítési folyamat adminisztrálása

Amit lehetőségként kínálunk, ha csatlakozik hozzánk:
kiemelkedően magas jutalék, ami a befektetett eredményes munkával arányos
előrelépési, fejlődési lehetőség
rugalmasan alakítható munkaidő, változatos munkavégzés
modern irodai háttér
egy mindenben segítő, jó hangulatú, fiatalos lendületű csapat


Ha ön készen áll arra, hogy megváltoztassa az életét és szeret a kihívásoknak eleget tenni, ne várjon tovább a döntéssel!Ha ön :
- legalább érettségi végzettséggel rendelkezik,
- már dolgozott az ingatlanszakmában,
- vagy még nem, de kedvet, energiát érez magában arra, hogy karriert építsen,

jelentkezzen önéletrajzával az OTP Ingatlanpont csapatába. Legyen Ön is a munkatársunk!

Részleteit

Régió

Hajdú-Bihar megye
Püspökladány, 4150

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 15613
Megjelenítve: 22
Hozzáadott 2018-06-08 18:50:49
Lejár: 2018-08-07 18:50:49

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 30 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Felvételt hirdetünkFelvételt hirdetünk
Szakképesítés nélküliPest megye1 Ft
Sürgős hitelre van szüksége?Sürgős hitelre van szüksége? ...
SzolgáltatásHeves megye
Sürgős hitelre van szüksége?Sürgős hitelre van szüksége? ...
SzolgáltatásGyőr-Moson-Sopron