Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Irodai Álláslehetőség

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat a.falvai98@gmail.com
Készítette alexafalvai (1)

Leírás

Pénzügyi szolgáltatások és biztosítások közvetítésével foglalkozó egyéni vállalkozó keresi jövőbeli agilis kollégáit irodai munkakör betöltésére.
Pénzügyi tanácsadó: ügyféltalálkozók egyeztetése telefonon, ügyféltalálkozók lebonyolítása, pénzügyi, illetve kockázati térkép személyre szabott elkészítése és elemzése, egyéni pénzügyi megoldások készítése, kapcsolattartás az ügyfelekkel, adminisztrációs feladatok
Munkavégzés helye: Esztergom
Komoly, kiváló kommunikációs képességekkel rendelkező, céltudatos, dolgozni akaró pályázók jelentkezését várom.
Elvárás: Érettségi bizonyítvány
Jelentkezés: FÉNYKÉPES ÖNÉLETRAJZ MEGKÜLDÉSE A This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre!
TÁRGYBAN FELTÜNTETNI: IRODAI MUNKA

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Komárom_Esztergom
Esztergom,Széchenyi tér 2., 2500

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 16629
Megjelenítve: 45
Hozzáadott 2018-09-26 13:22:07
Lejár: 2018-11-25 13:22:07

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 52 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Dacia Logan 1.2 Ambience EURO6Dacia Logan 1.2 Ambience EURO6
Használt autóBudapest2 090 000 Ft
Passzív bevételPasszív bevétel
Internetes munkaBudapest