Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Munkalehetőség

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: ingyenes Ft
Kapcsolat Kálmánné Hajnalka 06/70/3668870
Készítette Hajnalka78 (1)

Leírás

Munkalehetőség! Nyugdíjas vagy?Esetleg munkanélkülivé váltál?Van szükséged egy kis fizetéskiegészítésre?Ha úgy érzed,könnyebb élhetőbbé tennéd az életed ,akkor itt az alkalom,hogy szert tegyél egy kis jövedelemre.Ha betöltötted,a 18.életévedet,dolgozni szeretnél,egy rendkívül jó csapatba várlak szeretettel.Napi egy-két óra szükséges hozzá.Végezheted,otthon de ha kimozdulni szeretnél,úgy is lehet.Nem ígérek havi százezreket,de az aktivitásod elérheti akár azt is..Jövedelmed szeretnéd kiegészíteni,tudok benne segíteni,mert segítség bárhonnan adott,élhetsz bárhol.Munka leinformálható cégnél van.Nem reklám,nem borítékolás.Ha szeretnél információt,facebook-on is megtalálsz.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Veszprém megye
Pápa, 8500

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 17036
Megjelenítve: 42
Hozzáadott 2018-11-16 16:25:36
Lejár: 2019-01-15 16:25:36

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 24 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Tamponnyomás, tamponnyomda, emblémázás, logózásTamponnyomás, tamponnyomda, em ...
SzolgáltatásGyőr-Moson-Sopron
A beérkezett 60.000 eurós hitel bizonyítása.A beérkezett 60.000 eurós hite ...
BabaruhaSzabolcs-Szatmár_Bereg megye10 Ft
Eladó kereskedelmi komplexum Nagymaros központjábaEladó kereskedelmi komplexum N ...
Eladó HázPest megye120 000 000 Ft