Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Ne álmodd az életed, éldd az álmaid!

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 400 000 Ft
Kapcsolat Kántor Bence
kantorbence950719@gmail.com
Készítette Bence-Kntor-google (1)

Leírás

Eleged van a meg nem becsülésből, szeretnél többet keresni, mint az átlag? Magasabb életszínvonalat szeretnél? :) Megbízható stabil német cég keres ambíciózus munkatársakat, akik nem riadnak vissza a kihívásoktól.

Irodai adminisztratí munkakörbe keresünk munkatársakat.
A feladat : ügyfelekkel való kapcsolattartás, ezért fontos, hogy ne riadj vissza a telefonálástól, mivel folyamatos kapcsolattartás telefonon történik.

Legyen a munkád a kedvenc időtöltésed! Te döntöd el a nap melyik felében szeretnél dolgozni. Fő - vagy mellékállás? a lehetőség mindkettőre adott. Jelentkezz, ha szeretnél egy jófej csapat tagja lenni, és az alábbi egy-két elvárásnak eleget tudsz tenni!

Amit elvárunk :
- érettségi bizonyítvány
- légy nyitott új dolgokra
- büntetlen előélet

( A fizetés nettó és teljes munkaidóben értendő, részmunkaidő esetén a felét tudjuk felajánlani!)

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Budapest

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 17367
Megjelenítve: 8
Hozzáadott 2019-01-09 13:58:09
Lejár: 2019-03-10 13:58:09

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 93 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Kísérő lányt keresekKísérő lányt keresek
SzolgáltatásBudapest10 000 Ft
Törj ki! Állás! Betanított munka, operátor Törj ki! Állás! Betanított mun ...
Szakképesítés nélküliJász-Nagykun_Szolnok210 000 Ft
Kőműves Kőműves
ÉpítőiparVeszprém megyeXXX Ft