Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Ügyintéző

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 300 000 Ft
Kapcsolat 06209325853
Készítette möbelart (15)

Leírás

Soltvadkerten,fa kerti bútorokat gyártó Bt. ÜGYINTÉZŐT (FÉRFI,NŐ)keres!
B kategóriás jogosítvány szükséges,legalább alapfokú Német nyelv tudás előny! Feladat: A könyvelő iroda szamara szükséges iratok(számlák,alkalmazottak,eszközök nyilvántartása,stb.),vidéki árusító helyek ellenőrzése és egyéb,utazást igénylő megbízások teljesítése,jórészt Német nyelvű hirdetések feladása,hosszabbítása,az érdeklődőkkel kapcsolattartás(szükség esetén tolmácsunk bevonásával),és egyéb ügyintézői feladatok ellátása,amire egy ilyen,kis cégnek szüksége van!Fizetés:Alkalmazhatóság mértékével arányosan nettó 120-300 000 Ft./hó
06209/325-853

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Bács-Kiskun
, 6230

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 17891
Megjelenítve: 17
Hozzáadott 2019-03-11 09:19:23
Lejár: 2019-05-10 09:19:23

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 21 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Megbízható villanyszerelésMegbízható villanyszerelés
SzolgáltatásBudapest
ProfilhúzóProfilhúzó
Szakképesítés nélküliZala megye