Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Üzletkötő pozíció Budapesten!

Hozzáadás a kedvencekhez
Kapcsolat vezetoseghr01@freemail.hu
Imre Mónika: 06706056087
Készítette rlipremium (8)

Leírás

Több éve sikeresen müködő, Wellnes és Közérzetjavitó termékekkel foglalkozó cég prémium értékesitő munkatársakat keres .Fizetés:
Fix+jutalékos rendszerben.
A munkahelyed a belváros szivében, exlusive irodában 9-17 óráig lesz.
Segítőkész kollegák, vidám csapat vár.
Feladataid. hideg hivások kezdeményezése, meglévő adatbázisból, személyes tárgyalások lebonyolitása, irodán belül.Irj, még aznap visszajelzek.
Ha kellő komunikációval rendelkezel,valamint önmagadra és környzetetre is igényes vagy ne habozz.
A türelmed és kitartásod sokat hozhat a konyhára
Jelentkezz.: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
A tájékoztatás nem teljes körü.
A tájékoztatás nem teljeskörü.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Budapest
Budapest, 5. kerület, Petőfi Sándor utca, 1054

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 13551
Megjelenítve: 11
Hozzáadott 2017-12-06 09:37:45
Lejár: 2018-02-04 09:37:44

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

legfrisseb

GépbeállítóGépbeállító
ÁllásJász-Nagykun_Szolnok
TargoncásTargoncás
ÁllásJász-Nagykun_Szolnok
KomissiózóKomissiózó
ÁllásJász-Nagykun_Szolnok

Látogatóink

Jelenleg 55 vendég és 0 felhasználó van jelen.