Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Bükfürdő (recepciós) szálláshely ügyintéző

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 1 200 Ft
Kapcsolat 06/30/ 5079656 VAGY AZ info@zimmerbuk.com
Készítette david969 (6)

Leírás

Bükfürdőn (recepciós) szálláshely ügyintéző munkakörbe apartmanok, kiadásával, adminisztrációjával, és (takarításával) is foglalkozó és (férfi vagy női) munkatársat keresek egy személyben, főállásban vagy mellékállásban 6 vagy 4 óra napi elfoglaltsággal. Kizárólag a közvetlen környéken (5-15 km) lakó jelentkezését várom! Ami ehhez szükséges. Alapfokú német és angol tudás írás, olvasás, beszéd feltétel. Alapfokú számítógép kezelési ismeretek, Jó NET -. Kezelés, alapfokú könyvelési és irodai ismeretek. Jó! Gépírási képesség. A munkabér hosszútávra versenyképes és emelkedő jövedelem lehet. Az induló órabér NETTO: 1200 Ft/óra. érdeklődni a 06/30/ 5079656 számon lehet. Fényképes és részletes önéletrajzot, motivációs levelet várok a fenti ismeretek birtokában. Előnyt Jelent műszaki érzék a belső berendezések kezeléséhez.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Vas megye

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 13961
Megjelenítve: 49
Hozzáadott 2018-01-20 12:35:27
Lejár: 2018-05-20 06:18:47

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 257 vendég és 1 felhasználó van jelen.

  • Bernadett-kovcs-google

 

legfrisseb

Ácsot keresünkÁcsot keresünk
ÉpítőiparPest megye
Telefonos allasTelefonos allas
ÁllásBudapest80 Ft
ÁlláslhetőségÁlláslhetőség
SzakmunkaBudapest