Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

Győri ingatlanközvetítő iroda adminisztrátort kere

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Kapcsolat info@expressingatlanstudio.hu

Leírás

Express Ingatlan Stúdió Kft Győr, Árpád úti irodájába nyugdíjas munkatársat keres, heti két alkalommal, adminisztratív munkakörbe.
Feladatok:
Adminisztratív feladatok ellátása
Elvárások
középfokú végzettséggel rendelkezik,
hatékonyan kommunikál szóban írásban, és telefonon egyaránt, átfogóan ismeri a MS Word és Excel programokat, ezeket önállóan használni is képes,
munkájában igényes, pontos, precíz.
Előny
A kiválasztásnál előnyt jelent, ha a pályázó szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Munkavégzés helye: Győr
Jelentkezés
A munkakör betöltésének feltétele a hatósági erkölcsi bizonyítvány megléte, melyből egy 30 napnál nem régebbi eredeti példányt kérünk.
A magyar nyelven írt tömör, lényegre törő, fényképes önéletrajzából, valamint legfeljebb egy oldal terjedelmű motivációs leveléből álló jelentkezési anyagát az alábbi címre várjuk:
Jelentkezni az alábbi email címen: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Részleteit

Keres/Kínál Kínál

Régió

Győr-Moson-Sopron
Győr, Árpád u. 21, 9021

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 16221
Megjelenítve: 57
Hozzáadott 2018-08-17 15:48:23
Lejár: 2018-10-16 15:48:23

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 88 vendég és 0 felhasználó van jelen.

 

legfrisseb

Kézilányt keresünk Óbudára, hölgyetKézilányt keresünk Óbudára, hö ...
Szakképesítés nélküliBudapest
Segédmunkás állásSegédmunkás állás
ÉpítőiparBudapest
Hidegburkoló állásHidegburkoló állás
ÉpítőiparBudapest