Ingyenes apróhirdetési portál

Hirdetésfeladás ingyen gyorsan és egyszerűen itt és most!

  
  
  

Népszerűsitsd hirdetésedet hogy sokkal több emberhez elérjen , kattints a  facebook   gombra !!!

N 170.000 Ft-ért segéd-jegyellenőröket felveszünk

Hozzáadás a kedvencekhez    facebook
Ár: 170 000 Ft
Kapcsolat 20/401-7059, 20-3933-446
Készítette firstjob (1)

Leírás

Azonnali kezdéssel felveszünk segéd-jegyellenőröket. Feladat: jegyellenőrök mellett jegy-és bérletellenőrzési feladatok, párjukként az adminisztrációban való segítségnyújtás felszíni járatokon (busz, villamos, troli). A munkát 1 műszakban állandó de vagy du műszakban (választható) lehet végezni hétfőtől vasárnapig heti 5 napos beosztásban. Elvárás: középfokú végzettség (érettségi, technikum vagy szakmunkás), jó megjelenés és kommunikáció, udvarias, kedves személyiség. Ingyenes képzést biztosítunk. Azonnali kezdés. Fix fizetés, nem teljesítménybéres. nettó 170 ezer Ft/hó cafeteriával együtt! Figyelem, a helyek gyorsan telnek! pályakezdőket is várunk! hívjon most vagy írjon az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre névvel, telefonszámmal, e-mail címmel.

Részleteit

Keres/Kínál Keres

Régió

Budapest
14.kerület, 1141

Hirdetés részletei

Hirdetési azonosítója: 16225
Megjelenítve: 41
Hozzáadott 2018-08-19 12:31:15
Lejár: 2018-10-18 12:31:15

Hozzászólások

Hirdetés feladás hatékonyan

Mire érdemes odafigyelni az ingyenes hirdetés feladás során, ezek a lent felsorolt tények nagyban befolyásolják az eladás sikerességét.

 

  •  Hirdetés feladás-->Figyelem felkeltő cím    Írjon figyelem felkeltő címet mert a legtöbb hirdetést böngésző akkor nézi meg a hirdetés többi részét is ha a feladott apróhirdetés címe felkelti az érdeklődését és így elolvassa a teljes hirdetés szövegét, ezért érdemes a hirdetés feladása-kor lényegre törő rövid címet adni a az apróhirdetésnek.
  • Hirdetés feladás-->A hirdetés szövege     Az apróhirdetés feladás -kor ha megvan a figyelem felkeltő cím az apróhirdetéséhez akkor még sokk múlik az ingyenes hirdetés leírásában megadott szövegen is ,az ingyenes hirdetés feladás során írjon minél több információt a hirdetésben szereplő termékéről.A nagyon rövid hirdetés leírás viszont elriaszthatja a vevőt,a jól megfogalmazott apróhirdetés szövegével nagyobb eséllyel jön létre az eladás.
  • Hirdetés feladás--->Kép feltöltés     Lehetőség van arra hogy a hirdetés feladása végén négy darab képet adhat a hirdetéséhez, a képpel feladott hirdetések sokkal jobban vonzzák a vevőket, mert az emberek túlnyomó többsége vizuális beállítottságú . Ha képet tölt fel a hirdetés mellé ezzel növeli az ingyenes hirdetés feladás hatékonyságát .Ezért érdemes a hirdetés feladás során képet feltölteni.
  • Hirdetés feladás -->Hirdetés kategóriája     A hirdetés kategóriáját pontosan határozza meg ez lényeges.Az ingyenes hirdetés feladás során az apróhirdetés témájához legközelebb álló kategóriát válassza ki,mert a hirdetést böngészők nem fogják megtalálni az ön hirdetését sem .
 

Hirdetés módosítása az ingyen-hirdetések.hu-n

  • A hirdetés módosításához be kell jelentkezni.
  • Bejelentkezés után  a hirdetéseim menüpontra kattint
  • Utána megjelenek az ön által feladott hirdetések
  • A hirdetések alatt találja a lehetőséget arra hogy módosítsa a hirdetés feladás során megadott szöveget vagy meghosszabbítsa a hirdetést és törölje.

Hirdetés kereső

Látogatóink

Jelenleg 147 vendég és 1 felhasználó van jelen.

  • Adrin-Petrov-google

 

legfrisseb

Szakképzett Villanyszerelőt KeresekSzakképzett Villanyszerelőt Ke ...
ÉpítőiparPest megye300 000 Ft
Sertéstelepre segédmunkást keresekSertéstelepre segédmunkást ker ...
Szakképesítés nélküliBács-Kiskun130 000 Ft